Помощ - отворен аирбег
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- apostolov_m
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е66
- Мечтае да кара: M5
Помощ - отворен аирбег
Здравейте, някои може ли да ми каже къде да си занеса волана да го оправят, че малко му е поизлязал аирбека.Искам само да се залепи без да се слага нова възглавница.
Бързите риби изяждат бавните...
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: Помощ - отворен аирбег
Баце моят волан от Е34-ката с аербег го продавах тука във форума няколко месеца за 60лв. Що се съмнявам че където и да идеш да ти го поправят хем няма да ти го направят като хората хем ще дадеш същите пари. Тъй че търси някой втора ръка е не се занимавай с глупостиapostolov_m написа:Здравейте, някои може ли да ми каже къде да си занеса волана да го оправят, че малко му е поизлязал аирбека.Искам само да се залепи без да се слага нова възглавница.

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Re: Помощ - отворен аирбег
slavianko написа:Баце моят волан от Е34-ката с аербег го продавах тука във форума няколко месеца за 60лв. Що се съмнявам че където и да идеш да ти го поправят хем няма да ти го направят като хората хем ще дадеш същите пари. Тъй че търси някой втора ръка е не се занимавай с глупостиapostolov_m написа:Здравейте, някои може ли да ми каже къде да си занеса волана да го оправят, че малко му е поизлязал аирбека.Искам само да се залепи без да се слага нова възглавница.
Сигурноста преди всичко. Живота ни е само един нека да го пазим !
4 мнения
• Страница 1 от 1