Помощ - отворен аирбег

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е66
Мечтае да кара: M5

Помощ - отворен аирбег

Мнение от apostolov_m » 08 Яну 2008, 11:30

Здравейте, някои може ли да ми каже къде да си занеса волана да го оправят, че малко му е поизлязал аирбека.Искам само да се залепи без да се слага нова възглавница.
Бързите риби изяждат бавните...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 08 Яну 2008, 14:04

земи си друг волан :idea:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Re: Помощ - отворен аирбег

Мнение от slavianko » 08 Яну 2008, 16:37

apostolov_m написа:Здравейте, някои може ли да ми каже къде да си занеса волана да го оправят, че малко му е поизлязал аирбека.Искам само да се залепи без да се слага нова възглавница.
Баце моят волан от Е34-ката с аербег го продавах тука във форума няколко месеца за 60лв. Що се съмнявам че където и да идеш да ти го поправят хем няма да ти го направят като хората хем ще дадеш същите пари. Тъй че търси някой втора ръка е не се занимавай с глупости ;)
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

Аватар
Кара: Бързо
Мечтае да кара: М3 Е92

Re: Помощ - отворен аирбег

Мнение от ludia » 08 Яну 2008, 23:02

slavianko написа:
apostolov_m написа:Здравейте, някои може ли да ми каже къде да си занеса волана да го оправят, че малко му е поизлязал аирбека.Искам само да се залепи без да се слага нова възглавница.
Баце моят волан от Е34-ката с аербег го продавах тука във форума няколко месеца за 60лв. Що се съмнявам че където и да идеш да ти го поправят хем няма да ти го направят като хората хем ще дадеш същите пари. Тъй че търси някой втора ръка е не се занимавай с глупости ;)

Сигурноста преди всичко. Живота ни е само един нека да го пазим !

Назад към E34