пожарче

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

пожарче

Мнение от metatron » 29 Дек 2007, 0:39

днес при едно от запалванията, тъкмо бях в сервиза за масло, бяха го сменили, запалих веднаж за да проверят дали трябва да доливат и угасих, платих си и пак се опитах да запаля нещо гръмна и започна да пуши от към бушоните, отворих капака им, вътре всичко наред няма нищо нагряло, стопено или нещо от сорта, даже не сам сигурен от къде точно излезе дима, ама си миришеше на кабелче. Пробвах да запаля и без проблем си подкара, поседях малко с пожарогасителя в ръка до отворения капак и нищо. Всичко си работи както преди но забелязах,че пластмасата над машинката за чистачките е леко по изгоряла и има една буксичка , която така и не разбрах от къде е, и тя стопена.
кажете къде да я карам да я гледат кво се запали, че сега си карам с пожарогасителя до ръчната :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 29 Дек 2007, 0:49

за гърмене освен ако мимаш газ да ти е гръмнала :roll:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от metatron » 29 Дек 2007, 10:30

ok гърмежа да от газта, дано. Притеснява ме какво се стопи и изпуши, пък ми предстои и дълъг път, да не стане нещо по-сериозно

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW5820iA » 29 Дек 2007, 14:05

там има една букса която е за тромбата на оригиналната аларма - ако имаш такава де.

ако я нямаш не би трябвало да има ток там.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от metatron » 29 Дек 2007, 16:14

ще пробвам да го по разглобя около чистачките, че май от там някъде излезе проблема, а колкото до алармата не е оригинална, за буксата не съм я гледал и нямам с какво да я замеря, на късо не ми се прави, че знамли :mhihi: :mhihi:

Назад към E34