Е как да не се похваля
Модератор: Технически модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
Re: ре
slavianko написа:Баце това е майката на детето миdizelboy написа:4естито бате супер са джантите
и много красиви бе там има една мома до колата нещо телфона ала бала![]()
Ама да знаеш и балдъзата е много читава
![]()
Та там вече мога да те уредя
![]()
е тва е приказка бате даваи балдазето

- ivanko_90
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с поза (както е модерно)
- Мечтае да кара: е28
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Ами точно тях ги продавам дажеivanko_90 написа:това bmw съм го виждал с други жанти
ама и те ми харесваха

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
Мерси братле, но аз спазвам това което пише в книжката на колата ми, а то е 15'. Тези сигурно са 17'ки. Преди няколко месеца си смених цялата предница. Дадох над 1000лв и не ми се иска да иа разбия наново с тия 17'ки. Вярно, изглежда готино, но от практична гледна точка освен да ти разбиват окачването и да даваш луди пари за гуми тия джанти нищо друго не варшат.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Братле тези дето сега ги продавам са 16-ки. Иначе не знам защо си мислиш че ще ти разбият колата. Не мисля че ще има кой знае колко разлика от 15 на 16 но ти си знаеш. То и аз трябва да съм със 15-ки 195 но сега съм на 17-се със 265 отзад и 235 отпред. Вярно че вози по твърдо но повярвай ми 1001-пъти по стабилна е и за мен си заслужава на 100%maver написа:Мерси братле, но аз спазвам това което пише в книжката на колата ми, а то е 15'. Тези сигурно са 17'ки. Преди няколко месеца си смених цялата предница. Дадох над 1000лв и не ми се иска да иа разбия наново с тия 17'ки. Вярно, изглежда готино, но от практична гледна точка освен да ти разбиват окачването и да даваш луди пари за гуми тия джанти нищо друго не варшат.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3