Проблем с оборотите на Тдс авотоматик
Модератор: Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Re: ...
langito написа:ясно... ще ми е нужех Успехазначи от мен се иска да разхлабя 4-рите бола и да почукам плочката... много много не ги рабирам тия работи, затова питам
извинявам се ако досаднича
Първо я бележи да знаеш сегашното положение

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: ...
dinozab написа:langito написа:ясно... ще ми е нужех Успехазначи от мен се иска да разхлабя 4-рите бола и да почукам плочката... много много не ги рабирам тия работи, затова питам
извинявам се ако досаднича
Първо я бележи да знаеш сегашното положениеИ знай че преместване с 1мм. е много така че мести по много малко и пробвай докато ти хареса как работи мотора
И 1мм може да е много-ако я бутнеш много напред ще спре двигателя,ако я бутнеш много назад може да го изфорсираш над 5000 на място и да го повредиш докато спре.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
langito написа:то тогава като 1мм е мн, само при разхлабването на болтовете може сама да се изместиако я 4укна без да разхлабвам, дали няма да стане
Дори при затягането на винтовете може да изместиш вече нагласеното-тази регулировка навлиза в сферата на усета и ако го нямаш по-добре не се захващай.Изключено е да преместиш главата без да освободиш винтовете-това им е смисъла на живота,да я държат да не мърда след като е регулирана.Винтовете ги освободи съвсем малко-около 1/4 оборот и това ,което опираш в главата е желателно да е дървено ,за да не я спукаш или пробиеш.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
ivan. написа:да ама от него не може да ка4и 2500об.,някъде до 1200-1300 наи-многоzvetiko написа:Сигурно за темературата-но 100лв. са много.
Може да е тоя за оборотите под стартера той е по-скъпичък

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Последно като проверявах беше 188лв.Щях да го сменя ама като не сам сигурен дали магарийте са от него...
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2