проблем с парното

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 03 Ное 2007, 12:40

Penchev написа:Колега запушен ти е филтъра на купет- потърси за тема по този въпрос, наскоро имаше една перфектно онагледена със снимки ...

Ето я и темата zvetiko наистина се е постарал да е ясно, но не вярвам да не си сменил филтъра :D

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=656560

ентусиаст
Аватар

d

Мнение от bobi_maxo » 03 Ное 2007, 12:41

Да знам че може да е от филтъра, но един ден легнах да го ровя и така и не го намерих :uups:
Мисля да помоля някой да ми го покаже ако го имам разбира се! :uups:

старши ентусиаст
Аватар

Re: d

Мнение от tsb_bg » 03 Ное 2007, 12:45

bobi_maxo написа:... Мисля да помоля някой да ми го покаже ако го имам разбира се! ...

Виж линка от горния пост :lol:

ентусиаст
Аватар

е

Мнение от bobi_maxo » 03 Ное 2007, 12:52

Нещо не иска да ми отвори всички снимки! Но по това което видях чак до там не бях стигал! :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: към мечтите си..

Мнение от shneider » 04 Ное 2007, 0:23

bmwfena написа:
маречков написа:
bmwfena написа:днес и яз ядох дървото :( :( :( пускам парното и хоп Голямото напушванее :mhihi: :mhihi: иначе после продължи да и духа горещо...колата беше карана много време от предишния собственик с вода и и промивахме системата с един препарат-нямате на представа кво излезе-УЖАСС :!: :!: явно антифриза проби-мамка му--та въпроса ми е дали опръстените са се сговнясали или радиатора на парното..вътре нема теч никъде даже и спря да мирише на антифриз..обаче стъклата си ги поти ама от днес-досега никога :!:

Фенче, на радиаторчето също има гумени уплатнители, където е сглобката между алуминиевата и пластмасовата част. Аз като го свалях моето да го чистя и извадих части от уплатнението, но за късмет само тая дето е от вътре и излиза извън сглобката. А за О пръстените, така и така ще се разкоства вземи ги смени, стотинки струват, но :!: отиди със старите, щото повечето от тея дето ги продават са прекалено дебели и не можеш после да събереш сглобката, а и не забравяй, че едната част е пластмаса и вероятността да я сцепиш от напъване не е малка. Аз бах писал тука една тема за клапаните на парното и там май имаше нещо по подробно, пусни едно търсене, а и един колега май специално за О пръстени тема имаше.
възможно ли е да е спукан радиатора на парното :!:

при мен точно това се оказа... пьрвите симптоми бяха потене на стьклата и един прекрасен ден почна да духа пушек!

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 04 Ное 2007, 0:57

никога досеганебяха се потяли-чисто и просто като сложих антифриза и термостата лекичко взе да ми намирисва на антифриз--и тогава стана взрива :mhihi: :mhihi: гледамднес нивото на антифриза си е същото :( :( :( ама утре се започва филма--ама не аз има си хора затая работа :!:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15

Мнение от маречков » 04 Ное 2007, 16:48

bmwfena написа: ама утре се започва филма--ама не аз има си хора затая работа :!:

И к`во стана?
Да живее БЪЛГАРИЯ!

Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 04 Ное 2007, 18:16

маречков написа:
bmwfena написа: ама утре се започва филма--ама не аз има си хора затая работа :!:

И к`во стана?
ми минах 70 км и ни помен от тия пушеци :) и не я разглобихме....няма помен ама никакъв :!: ми как да разглабям здрава кола :!: ще чакам пак--съмнява ме че високото ниво на антифриза ми направи таа изненада--сега никва миризма на антифриз :!:
Изображение

Предишна

Назад към E34