проблем с парното
Модератор: Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Penchev написа:Колега запушен ти е филтъра на купет- потърси за тема по този въпрос, наскоро имаше една перфектно онагледена със снимки ...
Ето я и темата zvetiko наистина се е постарал да е ясно, но не вярвам да не си сменил филтъра

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=656560
d
Да знам че може да е от филтъра, но един ден легнах да го ровя и така и не го намерих
Мисля да помоля някой да ми го покаже ако го имам разбира се!

Мисля да помоля някой да ми го покаже ако го имам разбира се!

Re: d
bobi_maxo написа:... Мисля да помоля някой да ми го покаже ако го имам разбира се! ...
Виж линка от горния пост

- shneider
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: към мечтите си..
bmwfena написа:възможно ли е да е спукан радиатора на парнотомаречков написа:bmwfena написа:днес и яз ядох дървото![]()
![]()
пускам парното и хоп Голямото напушванее
![]()
иначе после продължи да и духа горещо...колата беше карана много време от предишния собственик с вода и и промивахме системата с един препарат-нямате на представа кво излезе-УЖАСС
![]()
явно антифриза проби-мамка му--та въпроса ми е дали опръстените са се сговнясали или радиатора на парното..вътре нема теч никъде даже и спря да мирише на антифриз..обаче стъклата си ги поти ама от днес-досега никога
Фенче, на радиаторчето също има гумени уплатнители, където е сглобката между алуминиевата и пластмасовата част. Аз като го свалях моето да го чистя и извадих части от уплатнението, но за късмет само тая дето е от вътре и излиза извън сглобката. А за О пръстените, така и така ще се разкоства вземи ги смени, стотинки струват, ноотиди със старите, щото повечето от тея дето ги продават са прекалено дебели и не можеш после да събереш сглобката, а и не забравяй, че едната част е пластмаса и вероятността да я сцепиш от напъване не е малка. Аз бах писал тука една тема за клапаните на парното и там май имаше нещо по подробно, пусни едно търсене, а и един колега май специално за О пръстени тема имаше.
при мен точно това се оказа... пьрвите симптоми бяха потене на стьклата и един прекрасен ден почна да духа пушек!
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
никога досеганебяха се потяли-чисто и просто като сложих антифриза и термостата лекичко взе да ми намирисва на антифриз--и тогава стана взрива
гледамднес нивото на антифриза си е същото
ама утре се започва филма--ама не аз има си хора затая работа 

- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
ми минах 70 км и ни помен от тия пушецимаречков написа:bmwfena написа: ама утре се започва филма--ама не аз има си хора затая работа
И к`во стана?

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2