Помощ!Дебитомер.
Модератор: Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Готово ве
Да не му слезе изпарителя под мотора като на мене и тебе само
Че той май мрази да гледа изпарители отгоре... Оня ден ме спряха ченгели и викат... Я отвори багажника тука за проверка... Отварям аз...И ония викат...А газчица... Де ти е лепенката... И му викам ми нямам ве вчера я сложиха и не са я вързали...Ходи намери изпарителя и копчето за превключване... И нали са кухи повечето... И бля сума си време по мотора да търси изпарител...

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
SaSo написа:...И ония викат...А газчица... Де ти е лепенката...
Хахахахахаха, що не ги пита съгласно кой закон трябва да имаш лепенка? Защото в ЗДП няма такова изискване. А КАТ работят по него. Ако е наредба на някое друго ведомствто в нея трябва да пише изрично, че контролът е от КАТ.

N.B. Няма катаджия, който да притежава актуален ЗДП, така че периодично си го разпечатвайте от lex.bg.

- BMW5820iA
- младши ентусиаст
-
абе и аз си карах без лепенчица , ама миналия месец отивам да зареждам на шела и оня вика нямаш лепенка - няма да ти заредя
щото били го глобили за дето зареждал коли без лепенка...
та от тогава си имам вече

щото били го глобили за дето зареждал коли без лепенка...
та от тогава си имам вече

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
bmwfena написа:тургайте лепенките--няма смисъл от тарикатлъци
Бате, не са тарикатлъци. Преди време ни накараха да свалим едни лепенки, защото видите ли пречели на водача да вижда. А сега отпред колата ми е като циганска каруца. Пак повтарям: НИКЪДЕ в ЗДП не пише за тази лепенка. Когато го напише черно на бяло и аз ще си я лепна. А до тогава - да го духат.

- bmwfena
- БМВманиачения
-
кой газажия ве колега..hunter_dg написа:Какво става някой ще ми каже ли как да го намеря този газаджия

- SaSo
- старши ентусиаст
-
bmwfena написа:кой газажия ве колега..hunter_dg написа:Какво става някой ще ми каже ли как да го намеря този газаджия
За оня нашия агент сигурно пита

- SaSo
- старши ентусиаст
-
hunter_dg написа:питам за онзи от Пазарджик
Е нали ти дадох номера на момчето бе колега не ходи ли при него?
Re: Помощ!Дебитомер.
приател и аз сложих такава уредба но за сега нямам проблеими закараия на добър газаджия да е погледнеhunter_dg написа:Карам 520-ка М20.Имах глупостта да си сложа обикновена газова уредба преди 2 години,смених кабелите,но не и свещите.При каране със 180 гръмна и не искаше да работи на бензин или работи ама на около 400 оборота,гасне,пуши и т.н абе с две думи гадна работа.Оказа се дебитомера(какво друго да е).Смених го(втора употреба,разбира се),смених свещите,кабелите и т.н.Така я карах близо година.Днес колата ми не беше загряла обаче я обърнах на газ и я настъпах.![]()
![]()
При 120 пак гръмна и пак същата история.Какво да правя?Ако има някой от Пловдив да ми каже къде да отида да я видят и откъде мога да си взема свестен и здрав дебитомер.Може да ми пишете на skype blue_label.Предварително благодаря!
- bmwfena
- БМВманиачения
-
и аз ти го пратих веhunter_dg написа:Нямам номера му.Ако може ми го прати още веднъж.SaSo написа:hunter_dg написа:питам за онзи от Пазарджик
Е нали ти дадох номера на момчето бе колега не ходи ли при него?

28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2