mri6e qko
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
И аз го имах тоя проблем (а май сега пак се е получило). Оказа се че явно при някое слизане от бордюр или каране по черен път съм си подпрял резервоара в земята. При повдигането му на горе се е счупила една пластмасова джаджа, която закрепва бензинопровода към резервоара и в която стои датчика и разни други глупости. На старо я взех тая история за 50лв. Можеш да провериш като си извадиш резервната гума и под нея има един капак, който се развива и се маха.
П.С. И аз така веднъж на ОМВ направих сеир на хората - от горе я пълня, а от долу тече ли тече....
Само е това, да знаеш.
П.С. И аз така веднъж на ОМВ направих сеир на хората - от горе я пълня, а от долу тече ли тече....
Само е това, да знаеш.
Последна промяна zmej на 19 Мар 2004, 17:52, променена общо 1 път
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Re: mri6e qko
turieca написа:zdr maniaci.moq zvqr mnogo miri6e na benzin a nqma vidim te4 pobelq mi glavata.ako karam bavno ne se di6a.a kato napalnq rezervoara te4e no ne e spukan ima li nqkakvi otdu6nici
Първото правило е да се пише на кирилица

Значи може да имаш спукан маркуч който да е над повърхност която се нагрява, бензина се изпарява и теч не се вижда.
Запали я на място и тръгни по тръбите от резервоара до инжектора, инжекциона има преливници но те са навряни всичките някъде не мисля че има висящ свободно някъде.
Как тече резервоара

May the BMW force be with you!
mara

6 мнения
• Страница 1 от 1