mri6e qko

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

mri6e qko

Мнение от turieca » 19 Мар 2004, 17:44

zdr maniaci.moq zvqr mnogo miri6e na benzin a nqma vidim te4 pobelq mi glavata.ako karam bavno ne se di6a.a kato napalnq rezervoara te4e no ne e spukan ima li nqkakvi otdu6nici :oops:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zmej » 19 Мар 2004, 17:50

И аз го имах тоя проблем (а май сега пак се е получило). Оказа се че явно при някое слизане от бордюр или каране по черен път съм си подпрял резервоара в земята. При повдигането му на горе се е счупила една пластмасова джаджа, която закрепва бензинопровода към резервоара и в която стои датчика и разни други глупости. На старо я взех тая история за 50лв. Можеш да провериш като си извадиш резервната гума и под нея има един капак, който се развива и се маха.
П.С. И аз така веднъж на ОМВ направих сеир на хората - от горе я пълня, а от долу тече ли тече....
Само е това, да знаеш.
Последна промяна zmej на 19 Мар 2004, 17:52, променена общо 1 път

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Re: mri6e qko

Мнение от Vasilen » 19 Мар 2004, 17:50

turieca написа:zdr maniaci.moq zvqr mnogo miri6e na benzin a nqma vidim te4 pobelq mi glavata.ako karam bavno ne se di6a.a kato napalnq rezervoara te4e no ne e spukan ima li nqkakvi otdu6nici :oops:

Първото правило е да се пише на кирилица :!:
Значи може да имаш спукан маркуч който да е над повърхност която се нагрява, бензина се изпарява и теч не се вижда.
Запали я на място и тръгни по тръбите от резервоара до инжектора, инжекциона има преливници но те са навряни всичките някъде не мисля че има висящ свободно някъде.

Как тече резервоара :shock:
May the BMW force be with you!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zmej » 26 Мар 2004, 11:59

Лека поправка - капачката се намира в дясно до резервната гума, а не под нея.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от turieca » 29 Мар 2004, 16:44

бльгоря эа саветите.мириса го отстраних но под капачката всичко е наред май ще свалям резервоара

кандидат ентусиаст
Аватар

mara

Мнение от E34 520i » 29 Мар 2004, 16:57

:idea: Ауе пич я влез под колата и ша видиш два маркуча или по точно две тзабички които излизат от резервара......ако са метални вземи една отверка и ги виж да не са прогнили и ако са треа да ги смениш с гумени там кадето има свивки и с медни(от хладилник)та м дето са прави.... :lol: :lol: :lol: ако не е от това НЕЗНА от кво е :cry: :cry: SORRY :oops:

Назад към E34