Въпрос за горивния филтър
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за горивния филтър
Четох в един форум някаква тема за проблеми с горивен филтър, та въпроса ми е дали някой има идея през колко време (км) се сменя последния и къде се намира конкретно за 520 24в?
Zdrasti.
Znachi, gorivnia ti filtur se namira por kupeto (pada se pod zadnata sedalka). Malko po-goliam e ot kutiika koka-kola s vhodno-izhoden markuch za gorivoto. Smenia se na vseki 25-30 hiliadi km. Lesno e da go napravish i sam , kato predvaritelno si kupish i skobki za stiagane na markucha. Dobre e i te da se smeniat. E , mai e tova. Joro
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
ам аз съм от Шумен ,и тука има един доста зареден магазин ,доставят всичко ако го няма в наличност ,а единия продавач ми е авер
но това няма значение в случая ,просто по толкова са тука ,за София незнам откаде да го намериш тънко 

Znachi, cenata na edin dobar filtar na nashia pazar e okolo 30lv. Kompromisi s nego ne triabva da pravish, zashtoto toi e izgraden ot specialna filturna hartia i pri po-evtinite e vuzmojno tia da se razkusa i da predizvika zapushvane na gorivoprovodite. Sluchvalo se e. Ne e nepopravimo, no sa izlishni glavobolia za razlika ot 10lv. Ako moga da pomogna s drugo - pitai. Joro
9 мнения
• Страница 1 от 1