Малкия борд...фак оф
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Малкия борд...фак оф
Братя малко помощ ако може.Днес човарках и успях да пусна осветлението на жабката оба4е после се опитах да наместя щипките на ония панел дето пише АХТУНГ (просто небяха наместени е и аз не ги наместих
)и после гледам а....малкия борд го няма никав ,че вапроса ми е мога ли да изкарам борда без да ровя жабката и евентуално ако не кабел какжо може да се е прецакало

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Борда се вади от дупката за касетофона горе в дясно като избуташ една скоба напред-трябва да махнеш и държача на касетофона-може на борда да му няма нищо ,а да са му изгоряли лампите. 

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
E чак пък толкова лошо да му е станало само от едно разместване на кабелите.... де да знам.Не бе брат той си бачкаше ама светвах жабката както сам писал по горе и малко разбутах кабелаците там дето са до филтара на климатика и........значи зад касетофона ще го имам преджид 10х

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Там където си ръчкал се намират и кабелите за борда,но не виждам как можеш да извадиш куплунга му от там.Най-добре извади го и отново го вкарай,може да тръгне.Иначе изгоряли крушки не е толкова страшно. 

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
А Zvetiko да те питам брат.Днеска се мъчиь мн. развих прастмасовите видии на декоративната решетка на фаровете,отзад човарках фаровете изкарах лупата обаче нищо повече неоспях да няправя.нито да сваля напълно решетката,нито фара.Каде се намират отдолу тия щипки,които са на лайсната под решетката ако има6 под ръка снимков материал направо...ако имам време да дойда в Пловдив ще почерпя

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Аз съм о т София-в Пл
овдив няма да ме намериш.Най-напред махни лайстните на бъбреците.После махаш цялата метална рамка-от ляво и от дясно на колата ,межде нея и бронята ,ще видиш де се подават по два зъба,които натискаш нагоре,после между самите ребра на бъбреците ще видиш още един зъб,като отвориш предният капак,точно над бъбреците махаш една гайка.Като направиш това ще видиш как да свалиш решетките. 

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Е нали се планува някакав сабор аз тва имах предвид
И да те питам ти сложил ли си си Ангелски очи......
И да те питам ти сложил ли си си Ангелски очи......
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
9 мнения
• Страница 1 от 1