Фарове....
Модератор: Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Ей това вече е приказка. Само да не забравишthe_gate написа:обещавам че зак като си остави фаровете да им свалям стъклата ще пусна и снимков матрял(стъпка по стъпка)

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
ре
А между другото на късите като им се махне лупата ми се струва че може да се вкара светещият ринг и без да се разлепя стъклото щото отвора където стои лупата е доста широк, та си мисля че би могло да мине като се вкара единият краи и се завъртиthe_gate написа:винаги си спазвам обещанията![]()

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
ако ринговете са ти 9 мм няма начин да станат на късите без да преправиш нещо
братята руснаци са дали идея да се маха декоративния рефлектор(мен нещо не ме кефи ...много грозен става фара) ,но аз леко разширих вътрешния диаметър(където влиза лупата) и така вкарвам дек.рефлектор навътре и има място за ринга

братята руснаци са дали идея да се маха декоративния рефлектор(мен нещо не ме кефи ...много грозен става фара) ,но аз леко разширих вътрешния диаметър(където влиза лупата) и така вкарвам дек.рефлектор навътре и има място за ринга

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Славяне,ти нали писа че имаш готови рингове би ли споделил колко им е диаметара,за да знам на колко да нарежа пръчката.....да направя очите пък фаровете после ще ги мисля 

- slavianko
- старши ентусиаст
-
re
Имах в предвид материялите че съм приготвил иначе и аз моите не съм ги гънал още. Но имам вече два счупени фара та мога спокойно да ти кажа какъв им е вътрешният диаметърWenzy написа:Славяне,ти нали писа че имаш готови рингове би ли споделил колко им е диаметара,за да знам на колко да нарежа пръчката.....да направя очите пък фаровете после ще ги мисля

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Аиде тогава като имаш време измери диаметара на рефлекторите на късите и дългите.Пък де да знам може да са еднакви.представа си нямам ама мисля че делгия е малко по-малак.......Аиде инжинери вие сте
http://video.google.com/videoplay?docid ... &plindex=0

http://video.google.com/videoplay?docid ... &plindex=0
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2