Акумулатор

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Акумулатор

Мнение от Legba » 22 Мар 2004, 10:39

Някой да зае къде се намира акумулатора на 520и 94та година. Няма го под предния капак. И в багажника го няма. Задната седалка не мога да я махна. Принципно ми казаха че трябвало да има някакви джаджи за дърпане на седалката ама аз не мога да ги видя. Не че е голян проблем ама е тъпо да не знаеш къде и е акумулатора на колата баси :)

Мерси

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 22 Мар 2004, 10:55

там е под задната седалка, дигаше се по някакъв начин но не мога да се сетя, мъчи там нещо и ще я извадиш
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zmej » 22 Мар 2004, 11:10

точно под задната седалка е. Хвани седалката отдолу от едната страна и дръпни силно и рязко на горе, след това направи същото и от другата страна. доста лесно става

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Re: Акумулатор

Мнение от Vasilen » 22 Мар 2004, 11:12

Legba написа:Някой да зае къде се намира акумулатора на 520и 94та година. Няма го под предния капак. И в багажника го няма. Задната седалка не мога да я махна. Принципно ми казаха че трябвало да има някакви джаджи за дърпане на седалката ама аз не мога да ги видя. Не че е голян проблем ама е тъпо да не знаеш къде и е акумулатора на колата баси :)

Мерси

Дърпай нагоре задната седалка е на щипки и е доста уплътнена за това излиза трудно :P ако не една тесла и вълшебните те са ти е....х м....та :lol: :lol: :lol: и нема как да не стане :D
May the BMW force be with you!

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 22 Мар 2004, 21:22

Задната ДЯСНА :wink:
Отзад на седалката дърпаш нагоре в посока таблото :idea:

Назад към E34