нова билест на таблото
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
tsb_bg написа:dinozab написа: ...Моя скърца като го въртя и мислих да пусна тема за това щото и на старото ми скърцаше по същия гаден начин от какво е това и как се оправя.Единствената разлика е че старото нямаше air bag а сегашното ми има
Във волана има един лентов кабел който дава ток на еърбега (като се върти волана). Фабрично е намазан с електропроводима грес и като изсъхне почва да скърца. Сваля се волана смазва се и работата заспива. И не го отлагай защото тая тъпа лентичка ако се скъса не може да се намери посмъртно (отделно гадното скърцане).
Благодаря ти много за съвета а има ли значение с кво се смазва

dinozab написа:tsb_bg написа:dinozab написа: ...Моя скърца като го въртя и мислих да пусна тема за това щото и на старото ми скърцаше по същия гаден начин от какво е това и как се оправя.Единствената разлика е че старото нямаше air bag а сегашното ми има
Във волана има един лентов кабел който дава ток на еърбега (като се върти волана). Фабрично е намазан с електропроводима грес и като изсъхне почва да скърца. Сваля се волана смазва се и работата заспива. И не го отлагай защото тая тъпа лентичка ако се скъса не може да се намери посмъртно (отделно гадното скърцане).
Благодаря ти много за съвета а има ли значение с кво се смазва
а ако колата няма еър бег ? има ли го този лентов кабел
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
dinozab написа: ... а има ли значение с кво се смазва
Не знам точно какво е но идеята е от жегите да не се стече и да остави пак суха лентата.
Като свалиш волана има останало по лентата и се вижда каво е
Докато сваляш и качваш волана е добре да откачиш акумулатора да на дадеш някъде на късо и да гръмне еърбега.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2