Търся дебитомер за е34 м20 б20
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Търся дебитомер за е34 м20 б20
може и развален защото моя си работи ама от газтапри 1 гърмене ми се искриви клапата и сега заяжда и остава в отворено положение ако някои има оферти да пише мерси 

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: Търся дебитомер за е34 м20 б20
мисля че има начин да се оправи ама виж там кихалки повечко щото и новия ще го изкривишmaniakabg написа:може и развален защото моя си работи ама от газтапри 1 гърмене ми се искриви клапата и сега заяжда и остава в отворено положение ако някои има оферти да пише мерси
bmwfena написа:мисля че има начин да се оправи ама виж там кихалки повечко щото и новия ще го изкривишmaniakabg написа:може и развален защото моя си работи ама от газтапри 1 гърмене ми се искриви клапата и сега заяжда и остава в отворено положение ако някои има оферти да пише мерси
e още 1 кихалка ли да сложа !?а този незнам как да го го разглоба иначе ако се препили леко клапата няма да опира ! !!
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
че слагай ве -аз съм с 2 кихалки и 2 силиконови опръстена--не гърми ама нека си ги имаmaniakabg написа:bmwfena написа:мисля че има начин да се оправи ама виж там кихалки повечко щото и новия ще го изкривишmaniakabg написа:може и развален защото моя си работи ама от газтапри 1 гърмене ми се искриви клапата и сега заяжда и остава в отворено положение ако някои има оферти да пише мерси
e още 1 кихалка ли да сложа !?а този незнам как да го го разглоба иначе ако се препили леко клапата няма да опира ! !!

4 мнения
• Страница 1 от 1