Търся дебитомер за е34 м20 б20

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Търся дебитомер за е34 м20 б20

Мнение от maniakabg » 30 Сеп 2007, 18:24

може и развален защото моя си работи ама от газтапри 1 гърмене ми се искриви клапата и сега заяжда и остава в отворено положение ако някои има оферти да пише мерси ;)

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Re: Търся дебитомер за е34 м20 б20

Мнение от bmwfena » 01 Окт 2007, 12:06

maniakabg написа:може и развален защото моя си работи ама от газтапри 1 гърмене ми се искриви клапата и сега заяжда и остава в отворено положение ако някои има оферти да пише мерси ;)
мисля че има начин да се оправи ама виж там кихалки повечко щото и новия ще го изкривиш

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от maniakabg » 02 Окт 2007, 16:18

bmwfena написа:
maniakabg написа:може и развален защото моя си работи ама от газтапри 1 гърмене ми се искриви клапата и сега заяжда и остава в отворено положение ако някои има оферти да пише мерси ;)
мисля че има начин да се оправи ама виж там кихалки повечко щото и новия ще го изкривиш

e още 1 кихалка ли да сложа !?а този незнам как да го го разглоба иначе ако се препили леко клапата няма да опира ! !!

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 02 Окт 2007, 22:44

maniakabg написа:
bmwfena написа:

e още 1 кихалка ли да сложа !?а този незнам как да го го разглоба иначе ако се препили леко клапата няма да опира ! !!
че слагай ве -аз съм с 2 кихалки и 2 силиконови опръстена--не гърми ама нека си ги има :!:

Назад към E34