кои компютър командва автоматика?
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
кои компютър командва автоматика?
кои компютър командва автоматика?4увал сам 4е има вразка с комп-а на абс 

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: кои компютър командва автоматика?
авт.кутия си има отделен комп..а по старите кутии са механичнии са без електроникаivan. написа:кои компютър командва автоматика?4увал сам 4е има вразка с комп-а на абс

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
При блока с компютрите.На 525и като физически размери беше по-голям и от ECU-то.При твоята кола сигурно ще имаш три блока -DDE,за HP-18 и за ABS.
благодаря колега.идеята ми е да променя ''S''-да командва електро магнитен клапак,които да ''разменя вакумите''и при Е да си е заводско.дразни ме разликата м-у S и Е само ограни4ител на оборотитеzvetiko написа:При блока с компютрите.На 525и като физически размери беше по-голям и от ECU-то.При твоята кола сигурно ще имаш три блока -DDE,за HP-18 и за ABS.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Не е ли по-добре да го направиш номера с микроключета,около ключа за превключване на режимите.Може да сложиш и един механизъм за регулиране на фаровете,да върти гайката за регулиране на байпасният клапан на турбото.
Така ефекта ще е по-голям.

.
move kompa i da e dolo pri krakata na 6ofera v lqvo kudeto e kolonata....
Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

Части за Е34 - тел.0899 828 626
ivan. написа:благодаря колега.идеята ми е да променя ''S''-да командва електро магнитен клапак,които да ''разменя вакумите''и при Е да си е заводско.дразни ме разликата м-у S и Е само ограни4ител на оборотите
Принципно при S би трябвало при по-високи обороти да ти се сменят скоростите а при Е трябва да ти се сменят на по-ниски обороти. Но тази разлика се осеща само когато и правиш цедка.
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
8 мнения
• Страница 1 от 1