Как да си стегна БМВ-то?
Модератор: Технически модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Как да си стегна БМВ-то?
едно по едно,от как 4ета форума е тази тема даваи го на централно място бавареца и да го стягаме,ако не фонд да се открива нещо.какво спира4ките губят те4ност или не струват,ти да не баркаш колитеDBZ написа:Здравейте колеги, преди месец баща ми ми подари неговата 5-цаЗа жалост той отдавна си купи нова кола и БМВ-то седеше пред нас цяла година. Чакаше да взема книжка. Дойде и денят в който я взех тая книжка ама колата си иска да се стегне. Предполагам се сещате, че след като една кола седи на едно място цяла година, после трябва да се стегне. Понеже нищо не разбирам все още тъй като съм млад шофьор ви моля за някой друг съвет как да си я стегна.
Някои от проблемите които аз съм забелязал са 1-во, че разхода е адски висок. 20/100 ми гори в София. Още нямам винетка и не съм я пробвал извън града. 2-ро, спирачките не ми се виждат добре. Кормилото ми скързаше при завиване, но налях малко масло при сервото и се оправи. Също така като минавам през дупки сеедно съм в гондолаамортисиорите ли трябва да се сменят не знам. Засега се сещам за това, ако има още нещо, ше пиша. Мерси предварително за съветите.
Малко не те разбрах какво искаш да ми кажеш, ама както и да е
Спирачките се оправиха, а и сега ви попитах за волана, а не за двигателя. Тва скърцване във волана става само сутрин като не е загрял двигателя, като позагрее колата и го няма... Ако искате я заключвайте тази тема ако ви е дотегнала, съжалявам...

как така да ти се трие темата тук вси4ки сме с малки или големи проблеми.твоя като е комплексен какво?които знае у4и другия ,които не знае се у4и.успехDBZ написа:Малко не те разбрах какво искаш да ми кажеш, ама както и да еСпирачките се оправиха, а и сега ви попитах за волана, а не за двигателя. Тва скърцване във волана става само сутрин като не е загрял двигателя, като позагрее колата и го няма... Ако искате я заключвайте тази тема ако ви е дотегнала, съжалявам...
DBZ написа:... а и сега ви попитах за волана, а не за двигателя. Тва скърцване във волана става само сутрин като не е загрял двигателя, като позагрее колата и го няма...
Скърцането във волана е от лентата за калксона (и/или еърбега ако го имаш) Фабрично е намазана с електропроводима грес и като изсъхне почва да чагърта. Сваля се волана, смазва се и работата заспива. Само не го отлагай защото ако се скъса ....
И ако имаш еърбег откачи акумулатора - 1/1000 е вероярноста да думнеш еърбега при демонтажа/монтажа на волана ама не се пробвай...
А колкото до триенето на темата - не се впрягай.
Всеки се чеше където го сърби така че не е обидно да питаш като не знаеш нещо. ivan. ти го каза преди мен

Успех

37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3