защо не гасне......
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
защо не гасне......
имам един приятел които не ме послуша и си купи един 325тдс от австрия въпреки моите предупреждения и още с докарването и започна да плаче..но както и да е .колата му ме гасне след като изгаси с ключа и продължава да работи докато откачи някаква букса не знам коя защото още не съм виждал колата ,та моля за съвет и надявам се да е само това за напред.
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
kowalski написа:или още по лесно.. да си я гаси на скорост - върши същата работа![]()
...тва дизела си е проста работа
Не се гаси туй що не гасне!

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Re: защо не гасне......
да си види ел.магн.клапан на гнп-то,те много рядко правят проблем,затова да провери като варне клу4а дали спира тока кам клапана,ако не го спира е клеморед5seriq написа:имам един приятел които не ме послуша и си купи един 325тдс от австрия въпреки моите предупреждения и още с докарването и започна да плаче..но както и да е .колата му ме гасне след като изгаси с ключа и продължава да работи докато откачи някаква букса не знам коя защото още не съм виждал колата ,та моля за съвет и надявам се да е само това за напред.
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Tod написа:kowalski написа:или още по лесно.. да си я гаси на скорост - върши същата работа![]()
Па са изцепи

- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
dinozab написа:Tod написа:kowalski написа:или още по лесно.. да си я гаси на скорост - върши същата работа![]()
Па са изцепи![]()
![]()
![]()
![]()
Ей младежо, не се обаждай да не дода да си купя един EOS от Вас и да Ви побъркам от рекламации!

Good Luck
8 мнения
• Страница 1 от 1