даите инфо за това
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
Това е тест на таблото с приборите
Прави се като при изключен контакт натиснеш и задържиш бутона за нулиране на "дневния" километраж, дадеш контакт и след това отпуснеш бутона.
Тази информация я вади от чипа за кодировката.
За съжаление и аз не разбрах кое каво е с изключение на (4) -та позиция ххххх (петцифрено число което ако не е сменян километража и не е прекодиран трябва да съвпадат с последните 5 цифри от номера на шасито (VIN-a)
И аз ще се радвам някой да ни светне по въпроса
Прави се като при изключен контакт натиснеш и задържиш бутона за нулиране на "дневния" километраж, дадеш контакт и след това отпуснеш бутона.
Тази информация я вади от чипа за кодировката.
За съжаление и аз не разбрах кое каво е с изключение на (4) -та позиция ххххх (петцифрено число което ако не е сменян километража и не е прекодиран трябва да съвпадат с последните 5 цифри от номера на шасито (VIN-a)
И аз ще се радвам някой да ни светне по въпроса

.
там са кодовете за това за коя страна е направена колата,номера на програмата заредена в таблото(не6то подобно на това с какъв уиндолс е
).. и такива но ни6то интересно.
а като загледах клип4ето, маи има6 проблем с километража,за6тото при теста трябва да ти отидат стрелките на километрите и оборотите до края и да се върнат.

а като загледах клип4ето, маи има6 проблем с километража,за6тото при теста трябва да ти отидат стрелките на километрите и оборотите до края и да се върнат.
Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
Re: .
DEO написа: а като загледах клип4ето, маи има6 проблем с километража,за6тото при теста трябва да ти отидат стрелките на километрите и оборотите до края и да се върнат.
ами нямам проблеми с оборотомера и километража но и
аз се зачудих защо не отидоха до края щото като го правя тва на е36 отиват до края
.
да,трябва вси4ките синхронно да отидат до края и да се върнат...
Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

6 мнения
• Страница 1 от 1