синкав пушек tds
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Колегата E34PSH е прав това което каза той е причината това ми казаха и на още две места включително и Супер Дизел!!!Мъркучите са наред проблема е от отдушника на резервоара и се получава вакуум,затова и при смяна на горивния филтър се чудех защо винаги е празен почти до дъно и съответно трудно палене при условие че съм с нови вериги и всичко е наред по горивната с-ма и прочие..!!!
и тая капа4ка ти е била при4ина за топлия старт,а ас миналата година се утрепахfatix написа:Колегата E34PSH е прав това което каза той е причината това ми казаха и на още две места включително и Супер Дизел!!!Мъркучите са наред проблема е от отдушника на резервоара и се получава вакуум,затова и при смяна на горивния филтър се чудех защо винаги е празен почти до дъно и съответно трудно палене при условие че съм с нови вериги и всичко е наред по горивната с-ма и прочие..!!!

Ами аз преди да сменя веригите имах проблем със топлия старт,освен това и електромотора се беше скапал от толкова въртене!След като ги смених 1-2 месеца нямах проблем и после започна постепенно да пали по трудно като е топла и до онзи ден когато я закачиха на поредната диагностика и се оказа че отново всичко е наред аз исках да правя дюзи и т.н а проблема е бил елементарен.Тези дни ще свалям резервоара за цялостно почистване защото неможе постоянно да карам на отворена капачка!
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2