до каращите на газ с м50
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
до каращите на газ с м50
ЗДРАВЕЙТЕ ,скоро не съм писал ,но се надявам да ми помогнете за размерите на плочка за газ на м50 ,че в Монтана не искат да слагат обикновенни газови на шестаци ,а един приятел видя че мойта е с обикновенна и иска да слага, но за размера незнам дали е като за м 52.Дайте малко инфо .........
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
Re: до каращите на газ с м50
krasi_bmw написа:ЗДРАВЕЙТЕ ,скоро не съм писал ,но се надявам да ми помогнете за размерите на плочка за газ на м50 ,че в Монтана не искат да слагат обикновенни газови на шестаци ,а един приятел видя че мойта е с обикновенна и иска да слага, но за размера незнам дали е като за м 52.Дайте малко инфо .........
продавам такава за М50Б20 втора употреба ако искаш 0899/875386 или 0885/436515 иначе става

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Niki Lauda написа:Мисля че Босев знае най-добре,питай го него.
Да бе, той Босев все много знае. Кво ма набутваш пак? Сега трябва да ходя до колата и да меря с шублер.

Колега, плочката няма никакво значение, просто трябва да пасва на дебитомера и на гофрирания маркуч. На М50В20 и на М52В20 размерите са еднакви. На В25 са по-големи. Важното в случая е изпарителя. А имено дали ще захранва мотора или не. Тук се носят някакви версии за изпарители до 100 кВ и над 100 кВ. Аз съм по-склонен да приема, че изпарителите са за различни литражи. Защото един ГАЗ53 е с 6-цилиндров двигател 3485 куб.см 75 к.с./2900об/мин. Е, слагаме му един изпарител "до 100кВ"(разбирай за кола 1,8-2,0 литра) и газката няма да "откъсне". Така че слагай по-голям изпарител, а плочката я мерете по дебитомера.

6 мнения
• Страница 1 от 1