Луфт във волана
Модератор: Технически модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Пове4ето пъти проблем в луфта на волана са средната кормилна щанга и хебела от дясно- като както е при мен
. Като се прецака хебела тои по4ва да мърда на горе и на долу, дори може да те заблуди 4е накраиниците ти са аУт.

- nikolayyyyyy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34
здравейте колеги, значи отивам на сервиз и сменям всички накрайници,биалетки но колата пак си има луфт какво трябва да сменя зада изчезне този луфт 4е направо ме побърква само тази средна 6танга не съм я сменял,като карам по паваж кърмилото дран4и на метал моляви кажете от какво трябва да сменя
nikolayyyyyy написа:здравейте колеги, значи отивам на сервиз и сменям всички накрайници,биалетки но колата пак си има луфт какво трябва да сменя зада изчезне този луфт 4е направо ме побърква само тази средна 6танга не съм я сменял,като карам по паваж кърмилото дран4и на метал моляви кажете от какво трябва да сменя
Почни от сервиза.Аз така секторна кутия щех да свалям ,а в другия сервиз ме оправиха само със оправяне на средна кормилна щанга и стягане на хебела.
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Здр колеги и мен ме пратиха за накрайници ама като се наврях отдолу и като огледах се окоза хебела (тоя в дясно).То4но него си смених днес на Оптимал е 39лв.Смених го и супер ми се успокои волана,карах през дупките и смея да кажа 4е се даржи доста прили4но колата....Сега и мен ме е яд за6тото късно про4етох темата за за тампоните от Е32..ми дръгия път,то с тия пъти6та няма да мине много време до следва6тата интервенция по носа4ите 

35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3