Луфт във волана

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

кормило

Мнение от ZoB » 12 Сеп 2007, 18:54

добре това фатално ли е да има луфт може ли да преебе нещо колата или предницата :confused:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е70
Мечтае да кара: 25 годишна

Мнение от jullydjs » 13 Сеп 2007, 0:17

Пове4ето пъти проблем в луфта на волана са средната кормилна щанга и хебела от дясно- като както е при мен :uups: . Като се прецака хебела тои по4ва да мърда на горе и на долу, дори може да те заблуди 4е накраиниците ти са аУт.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е34

Мнение от nikolayyyyyy » 13 Сеп 2007, 14:09

здравейте колеги, значи отивам на сервиз и сменям всички накрайници,биалетки но колата пак си има луфт какво трябва да сменя зада изчезне този луфт 4е направо ме побърква само тази средна 6танга не съм я сменял,като карам по паваж кърмилото дран4и на метал моляви кажете от какво трябва да сменя

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vvch » 16 Сеп 2007, 1:35

nikolayyyyyy написа:здравейте колеги, значи отивам на сервиз и сменям всички накрайници,биалетки но колата пак си има луфт какво трябва да сменя зада изчезне този луфт 4е направо ме побърква само тази средна 6танга не съм я сменял,като карам по паваж кърмилото дран4и на метал моляви кажете от какво трябва да сменя

Почни от сервиза.Аз така секторна кутия щех да свалям ,а в другия сервиз ме оправиха само със оправяне на средна кормилна щанга и стягане на хебела.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 20 Сеп 2007, 13:24

Здр колеги и мен ме пратиха за накрайници ама като се наврях отдолу и като огледах се окоза хебела (тоя в дясно).То4но него си смених днес на Оптимал е 39лв.Смених го и супер ми се успокои волана,карах през дупките и смея да кажа 4е се даржи доста прили4но колата....Сега и мен ме е яд за6тото късно про4етох темата за за тампоните от Е32..ми дръгия път,то с тия пъти6та няма да мине много време до следва6тата интервенция по носа4ите :)

Предишна

Назад към E34