Проблем с радиокасетофон
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с радиокасетофон
Здравейте! Свалях си акумулатора и след това ми искаше кода. Въведох някакъв код, защото не знаех кой е и след това натиснах едно от копчетата. После видях кода, ама късно, како Радке, коня отиде в ряката:( Та сега постоянно ми стои едно WAIT - и аз си чакам, ама файда - йок. Свалях акумулатора за през ноща, ама няма подобрение. И куплунга отзад сжалях, ама тоя надпис няма махане. Знае ли някой как се оправя или трябва да се разкодира? Кодът вече го научих. Касетофонът е оригинален за 518 i, 93 г.
- BMW5820iA
- младши ентусиаст
-
брей имали още коли с касетофончета
мислех си че вече са излязли от употреба....
ПП: аз имам един оригинален някъде из гаража - и книжка с код имам за него
той е за най високата версия на озвучаване Hi-Fi, даже и оригинално усилвателче имах отзад в багажника ...
продавам ...

мислех си че вече са излязли от употреба....
ПП: аз имам един оригинален някъде из гаража - и книжка с код имам за него
той е за най високата версия на озвучаване Hi-Fi, даже и оригинално усилвателче имах отзад в багажника ...
продавам ...

- Jikata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 540ia
колега,значи като ти иска код,сваляш,касетофона (което не е трудно) и поне на колата на един приател ,варху самия касетофон си пишеше кода и после само го вавеждаш.дано да стане
Оправи се
Оправи се, гадината мръсна. Вчера вечерта го остажих на контакт (1-о положение на ключа) и тази сутрин онова WAIT се беше махнало и ми даваше пак тирета за въвеждане на кода. Вкарах кода и тръгна. Благодаря за съветите!
7 мнения
• Страница 1 от 1