bmw 520i проблем
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- BMW5820iA
- младши ентусиаст
-
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=HB51&mospid=47370&btnr=16_0134&hg=16&fg=15
ето ти схемичка
филтъра се намира отдолу до резервоара така че ще ти трябва канал
ето ти схемичка
филтъра се намира отдолу до резервоара така че ще ти трябва канал

sochko написа:Напръсках със спрея както ми казахте ама резултат няма
Бензин има това значи че остават да са горивен филтър или помпа за която са ми казвали че не е много евтинаама няма начин щом трябва ще се сменя ама нека първо някои да ми каже каде е този горивен филтър и какво представлява и по точно какво да му гледам че нищичко не разбирам от автомобили.
Пич ако мога да си позволя да те посъветвам -по добре закарай колата в някой сервиз в който има апаратура и най- вече човек дето да може да работи с нея и да направят една диагностика на колата. Не се занимавай с глупости да стреляш на посоки без да знаеш какво търсиш, може помпа,филтър,моторче,дебитомер,ключе на дросела,грешки в компа,ламбда сонда и още един куп работи........... Закарай в сервиз и ще си спестш доста главоболия. Не е гаранция че и от сервиза не могат да ти докара такива де ама дано имаш късмет и повредата не е голяма

Като оправиш драсни да кажеш какво е било...
Да най-добре така на сервиз,защото аз както и не ги разбирам може да стане по зле ако взема да човъркам.
Най вероятно в други ден ще я закарам защото утре ще съм на работа,след като разбера какво и е и отстранят повредата ще споделя със вас какъв точно е бил проблема.
И много ви благодаря за отделеното внимание
Най вероятно в други ден ще я закарам защото утре ще съм на работа,след като разбера какво и е и отстранят повредата ще споделя със вас какъв точно е бил проблема.
И много ви благодаря за отделеното внимание

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2