bmw 520i проблем

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW5820iA » 17 Сеп 2007, 12:49

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=HB51&mospid=47370&btnr=16_0134&hg=16&fg=15

ето ти схемичка

филтъра се намира отдолу до резервоара така че ще ти трябва канал
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zik » 17 Сеп 2007, 17:04

sochko написа:Напръсках със спрея както ми казахте ама резултат няма :(
Бензин има това значи че остават да са горивен филтър или помпа за която са ми казвали че не е много евтина :( ама няма начин щом трябва ще се сменя ама нека първо някои да ми каже каде е този горивен филтър и какво представлява и по точно какво да му гледам че нищичко не разбирам от автомобили.

Пич ако мога да си позволя да те посъветвам -по добре закарай колата в някой сервиз в който има апаратура и най- вече човек дето да може да работи с нея и да направят една диагностика на колата. Не се занимавай с глупости да стреляш на посоки без да знаеш какво търсиш, може помпа,филтър,моторче,дебитомер,ключе на дросела,грешки в компа,ламбда сонда и още един куп работи........... Закарай в сервиз и ще си спестш доста главоболия. Не е гаранция че и от сервиза не могат да ти докара такива де ама дано имаш късмет и повредата не е голяма :yes:
Като оправиш драсни да кажеш какво е било...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DBZ » 17 Сеп 2007, 22:10

скъпичко ше му излезне да стигне до сервиза след като не може да запали :/

Потребител
Аватар

Мнение от sochko » 17 Сеп 2007, 22:53

Да най-добре така на сервиз,защото аз както и не ги разбирам може да стане по зле ако взема да човъркам.
Най вероятно в други ден ще я закарам защото утре ще съм на работа,след като разбера какво и е и отстранят повредата ще споделя със вас какъв точно е бил проблема.

И много ви благодаря за отделеното внимание :bchug:

Предишна

Назад към E34