мерак за 525тдс с молба за сьвети

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 17 Авг 2007, 20:53

Kocil написа:
go_play написа:Kocil такива като тебе сам им слушал много измислените изторйки.аз сащо имах гонка на магаистралата с едно е 36 двойка и мога дати кажа че я направих барлива калинка с тдс-а и затова стига с тия историки точно па как да не минеш е39 освен ако е карал до 3 скорост :mhihi: :mhihi:
Щом казваш,измислена да е... :lol: аз понеже никога не съм карал ТДС и не знам какво може тая кола... ;)
Kocil написа:Аз съм бил и в двата лагера - дизел и бензин...

А и мойта съвсем не върви като хората в момента...брат ми миналата година имаше едно Е34,само че седан и без ванос - с онова неговото пък някой ТДС щеше да изглежда смешен направо...за макс. скорост ти трябва не само въртящ момент,ами и обороти...а при дизела са малко в недостиг...на 180 си е почти до прекъсвача...при мен 200 са точно на 6000 оборота - има даже още 500 до прекъсвача...

ПП.Сори,че пооспамих малко темата на човека... ;)
Е как ти изглежда тдс/160км/h-2500оборота,каде отиваме по твоята логика.конете са продалжителноста на вартящия момент...маи няма смисал
Последна промяна ivan. на 30 Авг 2007, 2:01, променена общо 1 път

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 17 Авг 2007, 21:34

ivan. написа:
Kocil написа:
go_play написа:Kocil такива като тебе сам им слушал много измислените изторйки.аз сащо имах гонка на магаистралата с едно е 36 двойка и мога дати кажа че я направих барлива калинка с тдс-а и затова стига с тия историки точно па как да не минеш е39 освен ако е карал до 3 скорост :mhihi: :mhihi:
Щом казваш,измислена да е... :lol: аз понеже никога не съм карал ТДС и не знам какво може тая кола... ;)
Kocil написа:Аз съм бил и в двата лагера - дизел и бензин...

А и мойта съвсем не върви като хората в момента...брат ми миналата година имаше едно Е34,само че седан и без ванос - с онова неговото пък някой ТДС щеше да изглежда смешен направо...за макс. скорост ти трябва не само въртящ момент,ами и обороти...а при дизела са малко в недостиг...на 180 си е почти до прекъсвача...при мен 200 са точно на 6000 оборота - има даже още 500 до прекъсвача...

ПП.Сори,че пооспамих малко темата на човека... ;)
Е как ти изглежда тдс/160км/h-2500оборота
това май е автомат :!: :!:
Изображение

Аватар

Мнение от ivan. » 30 Авг 2007, 1:57

Kocil написа:Аз съм бил и в двата лагера - дизел и бензин...предпочитам си бензина - на дизела харчовете съвсем не са по-малки,а поддръжката му си е по-дебела...сега се сетих миналата събота по магистрала Хемус карах след един Е39TDS комби...не можеше да ми избяга изобщо...след първия тунел пича мина в дясната лента,а аз пък се юрнах в лявата с 200... :mhihi: остана доста назад...настигна ме при втория тунел,когато намалих до 120 някъде... ;) че ядях някакъв сандвич и щеше да е грозно да закусвам и да карам с 200... :mhihi: иначе добре караше пича,ако чете тука,поздрави! :D ...не че тва е непременно някакво мерило де,ама си предпочитам бензина... ;)
как го каза-тдс Vmax=120.Маи в само ти си барзал.е39тдс и е34тдс разликата е 20нм.ти сигорно си с 525и или нагоре

Аватар

Мнение от ivan. » 30 Авг 2007, 2:10

от тия спорове човека ако може да ги"пресее'' и да избере,самнява ме.дизела е хубав но с тава егн на дали има здрави-кара се много(износени са)моя савет е наи-якиа безакцизен бензин в комбинация с метан

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gecata73 » 10 Сеп 2007, 20:49

Тдс-ката стана супер,боядисана,нова моторетка,17-ки и други работи скоро ще има снимки и искам коментари

Предишна

Назад към E34