.... М5
Модератор: Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
При моето БМВ прецъква точно когато стрелката удари 7500rpm. Може да е пипано, но не вярвам ако някой пипа да ги мръдне само толкова...
Друго което се сещам е калибрирането на размера на гумите, някой да не пипал и реалната скорост да е по-висока?
п.п. Интересното е че темп. на маслото при мен НИКОГА не минава 100 градуса (и то само в голямо задръстване с пуснат климатик), стои си в диапазона 90-100...
Друго което се сещам е калибрирането на размера на гумите, някой да не пипал и реалната скорост да е по-висока?
п.п. Интересното е че темп. на маслото при мен НИКОГА не минава 100 градуса (и то само в голямо задръстване с пуснат климатик), стои си в диапазона 90-100...
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Мисля си,че ако съединителя е тръгнал,би могло да приплъзва леко
при такава голяма скорост и затова да има разлика м/у двете коли.
Иначе при еднакви скорости и дифове,не виждам от къде би могло
да дойде разликата,освен от механична грешка на уредите.
при такава голяма скорост и затова да има разлика м/у двете коли.
Иначе при еднакви скорости и дифове,не виждам от къде би могло
да дойде разликата,освен от механична грешка на уредите.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Със сигурност има разлики в кутиите между 3,6 литровата и 5 степенната кутия на 3,8 литровата ... Разликата е не малка,съединителя му работи нормално на Светльо.
Аз ще се опитам да намеря сведения за предавателни числа на предавателните кутии и главните предавания - ако някой друг ги има или може веднага да ги намери в нет-а ,нека го стори ,че като гледам на всички ни е любопитно
Георги Пенчев
Аз ще се опитам да намеря сведения за предавателни числа на предавателните кутии и главните предавания - ако някой друг ги има или може веднага да ги намери в нет-а ,нека го стори ,че като гледам на всички ни е любопитно

Георги Пенчев
Penchev написа:
п.с. Аз пък съм много радостен ,че днес когато вкарах колата ми в сервиза за смяна на долна помпа на съединителя,се оказа,че както помпата ми е за Е34 ///М5 ,така и кутията ми е Гетраг 280 за същата кола![]()
Чудя се защо са ми дълги скоростите , та и аз сега съм половин М-ка
![]()
![]()
Симпатягата дето ми я продаде навремето сега малко ще му стане малко кофти
![]()
![]()
![]()
Георги Пенчев
Аз съм я слагал,а кой ти я продаде не знам

Стига бе човек,в тия М-ки няма нищо на жило,освен отварянето на предния капак.БМВ не използват жило за километража от 1981 година,как си представяш на 89 М5 ограничителя да е на жило

bawareca написа:Аз съм я слагал,а кой ти я продаде не знам![]()
Стига бе човек,в тия М-ки няма нищо на жило,освен отварянето на предния капак.БМВ не използват жило за километража от 1981 година,как си представяш на 89 М5 ограничителя да е на жило
Еее бате има, имаа

Дроселите? Темпомата?
А на старите М-ки (където попада и моята

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2