проблем с алармата
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- tahsinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E34 /грухчо/
- Мечтае да кара: E34 M5
проблем с алармата
Колата ми е с оригинална аларма.От известно време започна да пищи безпричинно след като я включа.Някой знае ли на какво се дължи това ? 

Колега погледни тази тема (макар и не точно по твоя проблем)
[url]http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=16808&postdays=0&postorder=asc&highlight=%EF%EB%E0%F4%EE%ED%E8%F2%E5+%F1%E2%E5%F2%E2%E0%F2&start=15[/url]
Мисля обаче че точно въпросните палчета на фиксаторите са износени и не дават добър (постоянен) контакт като се затворят вратите. Може да е и от бутона на предния капак.
[url]http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=16808&postdays=0&postorder=asc&highlight=%EF%EB%E0%F4%EE%ED%E8%F2%E5+%F1%E2%E5%F2%E2%E0%F2&start=15[/url]
Мисля обаче че точно въпросните палчета на фиксаторите са износени и не дават добър (постоянен) контакт като се затворят вратите. Може да е и от бутона на предния капак.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Къде има бутон под предния капак??? Баси колко го търсих и нищо не намерих. Моля някой да каже, че имам проблем със заключването. Алармата на колата отчита всеки път, че имам отворена врата, а всички бутони работят на вратите и багажника.
Мерси предварително.
Мерси предварително.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Бутона на багажника работи. Остава да е бутона на предния капак ама в този дъжд няма да мъча. А лампа нямам под предния капак.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
6 мнения
• Страница 1 от 1