прагове
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
прагове
Колеги ще ми каже ли някой от къде да си намеря прагове за мойта 525 ТДС-ка.Мисля че с тях ще изглежда много добре.И ориентировъчно какви пари ще ми струва.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
Последният път им звънях и исках задна добавка към бронята като тази дето е сега в галерията ми. Нямало в наличност и след седмица щяла да бъде готова. Казвам ще чакам правете я. Минаха две седмици и пак звъня. Същият отговор. След още една седмица чакане направо си поръчах от друго място. Дойде на другият ден. А от redline още не са се обадили. Най вероятно още я правят и не е готова.the_gate написа:http://www.redline-tuning.com/cat/1_36_72/view/238/![]()
http://www.redline-tuning.com/cat/1_36_72/view/236/

jorkata1 пиши ми на лични ако още търсиш ще ти дам адрес на тези от които взех моите.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
Re: прагове
Jorkata1 написа:Колеги ще ми каже ли някой от къде да си намеря прагове за мойта 525 ТДС-ка.Мисля че с тях ще изглежда много добре.И ориентировъчно какви пари ще ми струва.
само с прагове е гадно, земи си и добавките за броните.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: прагове
Е то те са задължителни дориNAPSTERS написа:Jorkata1 написа:Колеги ще ми каже ли някой от къде да си намеря прагове за мойта 525 ТДС-ка.Мисля че с тях ще изглежда много добре.И ориентировъчно какви пари ще ми струва.
само с прагове е гадно, земи си и добавките за броните.

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
и аз ще слагам но последно праговете...
засега съм само до предна броня,после мисля да слагам добавчица за задната и накрая прагове 

6 мнения
• Страница 1 от 1