E34 ruuuulz!!!
Модератор: Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Аз имам Е34 524td,не мога да кажа че съм нямал проблеми с него но стисках зъби и давах пари за ремонти,защото аз съм влюбен в тази кола най вече в
Е34,много ми харесва агресията която излъчва и като карам по магистралата и такова ме изпреварва поглеждам в огледалото и душата ми се пълни.Твърдо решен съм на едно Е34 525tds Touring 

Като изровихте тази тема, да кажа и аз
Когато я четох предния път и понятие си нямах да купувам друго БМВ, мойта Е30-ка беше перфектна.
Около нова година реших да погледна едно 520 М20, покарах го (даже бях пуснал и тема), но се оказа неочаквано тромава (май просто не бях подготвен
).
Преди две седмици с Белия звяр ходих до В. Търново и на връщане изпращя скоростната кутия. И като слушах за новите мита на колите, реших - това е момента! Още повече, че с продавача намерихме и общ познат.
Колата е просто върха! Стара е, но си личи класата! Вози меко, но се усеща мощта на шестака, като си влезе в обороти, имам чувството, че излитам нагоре
, просто нямам думи!
А и това е последната (надявам се) стъпка към 7-цата!

Когато я четох предния път и понятие си нямах да купувам друго БМВ, мойта Е30-ка беше перфектна.
Около нова година реших да погледна едно 520 М20, покарах го (даже бях пуснал и тема), но се оказа неочаквано тромава (май просто не бях подготвен

Преди две седмици с Белия звяр ходих до В. Търново и на връщане изпращя скоростната кутия. И като слушах за новите мита на колите, реших - това е момента! Още повече, че с продавача намерихме и общ познат.
Колата е просто върха! Стара е, но си личи класата! Вози меко, но се усеща мощта на шестака, като си влезе в обороти, имам чувството, че излитам нагоре

А и това е последната (надявам се) стъпка към 7-цата!

17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2