Наистина ли М51 е такъв боклук.
Модератор: Технически модератори
53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
здр
задалжително тдс трябва да е от германия иначи италианските имат повече за правене и за това колегите пищят от това
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
и тука е до късмет ,един познат си взе от Италия за около 10к лв ТДС ,постегна окачването за 300-400 лв че имаше забележки и си кара ,двигателя е отличен - пали топла от раз ,работи тихо ,гори малко ,не се тресе на празен ход и оборотите не плават ,машината е супер ... и мен ми я предлагаха но аз не я вземах щото първо не искам дизел ,не искам и 5ца за сега , а и за тая цена предположих че ще е с много забележки но не е .

за колите след 97-ма година ли говориш

в българия автопарка е по дрът
през нашето семейство са минали доста дизелови коли
123-ка дизел който беше на ... айде по хубаво да си замълча защото ще почнат някой да се смеят и да не вярват
имахме е28-ца 524тд на 670 000 км я продадахме и двигателя работеше перфекно и я продадахме още я таркалят някаде из пловдив
РВ 0755
междо другото я търся
в момента имаме голф 2-ка 84-то лето бил е пощаджиика по книга до 92-ра година е минал 350 000 км
от тогава до 2002 никой не знае кво е ставало с него
2002-ра го купихме естествено след смяна на маслото се видя че е за основен ремонт покарахме го 100 000 км и го отворихме
колата е нямала ремонт

бати драгливите дизели
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Интересна тема. Аз се колебаех за E36 между дизел (M51) и бензин (M43/M42/M44) ама май ще го бъде бензинката
То излиза, че парите от нафтата ще идат после за глава, освен ако не е късмет

То излиза, че парите от нафтата ще идат после за глава, освен ако не е късмет

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
аз съм този павлин,дето трябва да обяснява как крумчо(kiedmobil) изпревари една ес-класа!
в 5-та бяхме 4-ма,адски дъжд и наистина се дръпнаха леко с мерцедеса,ама до 215км и явно шофьора го достраша и пусна газта...
тва са глупости за 240км,наистина колата вървеше много добре,но крумчо бяга от реалноста винаги!
сега кара едно умряло комби(пак печка),на което душицата му е взета отдавна(взе го за 4500) и са му виновни майсторите,че не могат да възкръснат мъртвеца за без пари!
няма значение от къде е внесена колата,предния месец се въртях в една автокъщта и видях достатъчно,внос само от германия,ама толкова кенефи,всяка втора се отваря двиг и се закрепя!
търговците нямат далавера де земат здрави коли,за това по-добре с лек удар и да се вижда,отколкото с ремонт на двиг правен за без пари...
в 5-та бяхме 4-ма,адски дъжд и наистина се дръпнаха леко с мерцедеса,ама до 215км и явно шофьора го достраша и пусна газта...
тва са глупости за 240км,наистина колата вървеше много добре,но крумчо бяга от реалноста винаги!
сега кара едно умряло комби(пак печка),на което душицата му е взета отдавна(взе го за 4500) и са му виновни майсторите,че не могат да възкръснат мъртвеца за без пари!
няма значение от къде е внесена колата,предния месец се въртях в една автокъщта и видях достатъчно,внос само от германия,ама толкова кенефи,всяка втора се отваря двиг и се закрепя!
търговците нямат далавера де земат здрави коли,за това по-добре с лек удар и да се вижда,отколкото с ремонт на двиг правен за без пари...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Kocil
- младши ентусиаст
-
Re: !
pavlin_e30 написа:търговците нямат далавера де земат здрави коли,за това по-добре с лек удар и да се вижда,отколкото с ремонт на двиг правен за без пари...

- BMWdrivers
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B20, M57D30
- Мечтае да кара: MKA
- Детайли за колата: ниска и бърза
Re: !
pavlin_e30 написа:аз съм този павлин,дето трябва да обяснява как крумчо(kiedmobil) изпревари една ес-класа!
Чак пък на всяка втора да и е отварян двигателя

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
на тази автокъща си има човек за ремонти,защото повечето са скрап!а по другите даже не си правят труда да ги правят!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4