Съвет за покупка на 525ТДС
Модератор: Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Съвет за покупка на 525ТДС
Здравейте, следя форума отдавна и реших да си взема една Е34 дизелова, та ако може да ми дадете няккави напътствия къде да гледам какви проблеми може да има, има ли детски болести и какви са те и т.н.
Един приятел ми каза че тия коли се тестват като се пуснат на дълъг път със 140-150 и ако започне да загрява значи двигателя е заминал, но това надали някой търговец ще ми го позволи.
Предварително благодаря.
Един приятел ми каза че тия коли се тестват като се пуснат на дълъг път със 140-150 и ако започне да загрява значи двигателя е заминал, но това надали някой търговец ще ми го позволи.
Предварително благодаря.
- BMWdrivers
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B20, M57D30
- Мечтае да кара: MKA
- Детайли за колата: ниска и бърза
- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
Честно казано това е най-смешния начин, който съм чувал .... Ползвай търсачката за инфо. За 525тдс е писано можеби най-много и то именно поради такива мнения, като на приятелчето ти! Аз карам такава 525тдс и съм много доволен от колата си. Има хора, които тотално го отричат, но това е тема на др. бира :-)
Потърси по-надолу в подстраницата на е34, наскоро имаше пак дискусия. А иначе виж пак в тази страница за детските болести има обособена тема! Просто използвай тъсачката. Хората не ти отговарят не защото не искат да ти помогнат, а защото тук почти всяка 2-ра тема започва като твоята - "искам 525тдс стават ли???" Отговора е - ползвай търсачката! Писано е мноооого!
Успех желая и добре дошъл сред нас! Правилен избор с марката!
Потърси по-надолу в подстраницата на е34, наскоро имаше пак дискусия. А иначе виж пак в тази страница за детските болести има обособена тема! Просто използвай тъсачката. Хората не ти отговарят не защото не искат да ти помогнат, а защото тук почти всяка 2-ра тема започва като твоята - "искам 525тдс стават ли???" Отговора е - ползвай търсачката! Писано е мноооого!
Успех желая и добре дошъл сред нас! Правилен избор с марката!
3 мнения
• Страница 1 от 1