Относно трудното палене на топъл TDS

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kocil » 14 Юни 2007, 19:47

cvetoslav написа:Моята като е топла и угася пробвам веднага пали от раз изчаквам 2 минути и върти по 20 секунди. Отивам в Супер Дизел на околовръстното диагностика и центровка на предварението 40 + 30 лв. и 30 минути и опа всичко ОК пали с завъртането. Не знам дали имам късмет или какво но не е от главата на ГНП-то защото и тя май си е тръгнала а колата си пали супер. Така че по добре който иска де да отиде там момчетата да погледнат и тогава да се почват вериги зъбчатки и дър дър дър, тия 70 лв. пред другите все едно не съм ги дал. А и да кажа че колата не работи нито по-твърдо нито по-меко. Аре успех на тези които го имат този проблем.
Миналата година го имах същия проблем и ходих при същите хора в Супердизел...оправиха го тогава и при мен тоя проблем...това добре,само дето не бяха завили един винт,откъдето идваше нафтата,та една седмица се чудех къде изчезва тва гориво и дали карам камион... :mhihi: накрая го открих по източника на мириса на нафта... :mhihi: иначе и на мен ми свършиха тогава работа де... ;)
Изображение

Предишна

Назад към E34