катализатор
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Мен все ме е страх да не почне после да ми дава грешки разни. Хем лабда сондата е преди катализатора ама де да знамgo_play написа:ами на гас анализатор ама по добре го махни

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- cvetoslav
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E kak BMW
- Мечтае да кара: MMMMMPower
Аз сега го махнах на печката и да ви кажа разлика за сега не виждам особена а казаха че бил запушен. Мале като дадох яко ръчка отзад стана димна завеса не знам дали е от чукането и нагряването или отръсках саждите ама стана чудо.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
да не очерни някой отзадcvetoslav написа:Аз сега го махнах на печката и да ви кажа разлика за сега не виждам особена а казаха че бил запушен. Мале като дадох яко ръчка отзад стана димна завеса не знам дали е от чукането и нагряването или отръсках саждите ама стана чудо.

- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
Че да го махам и аз тогава.t_andonov написа:аз моя го махнах преди доста време и нямам никви ядове

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
Re: re
slavianko написа:Че да го махам и аз тогава.t_andonov написа:аз моя го махнах преди доста време и нямам никви ядовеи без това ги изкупуват по 150 вече тези като моят. А на мястото на катализатора сложи ли нещо или направо тръби ?
две тръбички и си свиркаш доволно

9 мнения
• Страница 1 от 1