Един въпрос към хората с тдс
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Един въпрос към хората с тдс
Направех ремонт на двигателя.Но понякои път колата става много шумна.Има повече дим и понякои път ми светва дюзата така че от какво може да е
- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
Re: Един въпрос към хората с тдс
дай си тел. да се чуем ти не беше ли от Пловдив.
здр
значи както работи шумно и отихва и не може да му се чуе двигателя но това е само времено след това пак става шумно аз правех ремонт на главата сменях клапани гумички и и водачи на клапаните
колеги
целия проблем колеги се оказа умната дюза.Ходех при един майстор и той имаше сложи неговата и колата заработи добре.Сега чакам да ми донесат нова от Германия
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Re: колеги
kiedmobil написа:целия проблем колеги се оказа умната дюза.Ходех при един майстор и той имаше сложи неговата и колата заработи добре.Сега чакам да ми донесат нова от Германия
Колко ще ти излезе от Германия? Щото за Омегите са по 250лв ако в de цената е нагоре скачай на опелджииска

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
7 мнения
• Страница 1 от 1