Губи антифриз (M50B20)
Модератор: Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- datchko
- ентусиаст
-
- Кара: e61 535d LCI
- Мечтае да кара: F90
Re: Губи антифриз (M50B20)
uricatoli написа:Боба беше хвърлен и пита, Освен че ти ги запотява не ти ли ги мазни?
Мазни са, да.
KPETEH написа:Мокро ли ти е под стелките?! Ама иди пипни.
Повърхностно мокри са.
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
И ти е радиатора за смяна и ти е пода за кърпене. Честито 

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- datchko
- ентусиаст
-
Сега колегата Стоянов ще ме пояде за радиатора
Добре, до ден, два ще си разкостя колата за проверка на състоянието на пода, както и за състоянието на радиаторчето.
П.П. - Сега като се замисля, точно под огледалото за обратно виждане, има вадички от изпаренията. А това е точно над радиатора, така че, мамка му, май е радиаторчето

Добре, до ден, два ще си разкостя колата за проверка на състоянието на пода, както и за състоянието на радиаторчето.
П.П. - Сега като се замисля, точно под огледалото за обратно виждане, има вадички от изпаренията. А това е точно над радиатора, така че, мамка му, май е радиаторчето

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Имам комби от декември 91г., два пъти го кърпих, ама онзи ден му свалих номерата - край. Тапите на пода виж къде са. А мокета целия вън, при хубаво време за седмица ще изсъхне. И под задната седалка и около акумулатора, бушоните и къде влизат кабелите от към задния мост... Всичко дигни, не искам да те плаша, ама ако решиш ще ти покажа моята...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
На всяка моя кола която съм имал и е бил заминал радиатора имаше 2 неща.. мазни, запотени джамове.. и при максимално парно ми дразнеше очите.. Може да пробваш с една добавка.. На Косер продават за 7-8лв добавката на гумените мечета.. сложихме я на едно клио дето течеше като лейка.. говорим за 2л на 500км.. Ръгнахме добавката.. покарахме го няколко дни.. доляхме вода и от тогава месец вече не е губило..
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Малко цинично ще прозвучи, ама за еб@но дупе цяр няма...тва се отнася и за радиаторчетата...uricatoli написа:На всяка моя кола която съм имал и е бил заминал радиатора имаше 2 неща.. мазни, запотени джамове.. и при максимално парно ми дразнеше очите.. Може да пробваш с една добавка.. На Косер продават за 7-8лв добавката на гумените мечета.. сложихме я на едно клио дето течеше като лейка.. говорим за 2л на 500км.. Ръгнахме добавката.. покарахме го няколко дни.. доляхме вода и от тогава месец вече не е губило..

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Митко Стоянов написа:Малко цинично ще прозвучи, ама за еб@но дупе цяр няма...тва се отнася и за радиаторчетата...uricatoli написа:На всяка моя кола която съм имал и е бил заминал радиатора имаше 2 неща.. мазни, запотени джамове.. и при максимално парно ми дразнеше очите.. Може да пробваш с една добавка.. На Косер продават за 7-8лв добавката на гумените мечета.. сложихме я на едно клио дето течеше като лейка.. говорим за 2л на 500км.. Ръгнахме добавката.. покарахме го няколко дни.. доляхме вода и от тогава месец вече не е губило..
е решението, което предлагам е временно.. Може човека да няма пари или да му е писнало да разглобява

- datchko
- ентусиаст
-
Намерих си радиаторче Behr като моето. Цената е прилична, както и доставката. Въпросът ми е дали ще трябва да плащам някакъв импорт и да го взимам от митницата или доставката си е до дома ми и си плащам толкова, колкото пише, че е?
Иначе по темата: добавки за радиатори няма да слагам. Както каза, решението е временно, а аз предпочитам да е за много дълго.
Иначе по темата: добавки за радиатори няма да слагам. Както каза, решението е временно, а аз предпочитам да е за много дълго.
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Щом си с такова радиаторче, то тогава колата ти е с климатроник. Там проблема може да е във пластмасовите тръбичики - пукат се по дължина почти невидимо. Затова разглоби си колата първо, локализирай теча, пък тогава поръчвай каквото и да е.

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- datchko
- ентусиаст
-
Митко Стоянов написа:Щом си с такова радиаторче, то тогава колата ти е с климатроник. Там проблема може да е във пластмасовите тръбичики - пукат се по дължина почти невидимо. Затова разглоби си колата първо, локализирай теча, пък тогава поръчвай каквото и да е.
Да, с климатроник е колата.
Не се бях сетил за тръбичките. Ще разглабям днес или утре и ще върна отзив.

- The Heartlistener
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E83 3.0i, ex e46, Е34, Е36
- Детайли за колата: M54B30, Mystic blau metallic, High speed setup, s861a
...Да не забравиш да разкопчаеш и мокета при пасажерските крака отзад, въздуховодите под мокета са най-ниско и...нали се сещаш. Че бая късно почва да личи
...
Тоя микропорест дунапрен отдолу няма съхнене. Затова т.н. "котешка тоалетна" - силиконови абсорбиращи гранули, ми свършиха чудесна работа, насипани на две-три смени.

Тоя микропорест дунапрен отдолу няма съхнене. Затова т.н. "котешка тоалетна" - силиконови абсорбиращи гранули, ми свършиха чудесна работа, насипани на две-три смени.
Ако не можеш да правиш велики неща, прави дребни неща по велик начин...
- datchko
- ентусиаст
-
Все още не съм махал нищо по колата.. Нямам никакво време да отделя
Но в крайна сметка с относителното затопляне на времето, проблемът с изпотяването и омазняването на стъклата изчезна.. и засега ще карам така, докато не сменя радиаторчето.

Но в крайна сметка с относителното затопляне на времето, проблемът с изпотяването и омазняването на стъклата изчезна.. и засега ще карам така, докато не сменя радиаторчето.
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2