Халогени и капачките до тях или заместител

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Халогени и капачките до тях или заместител

Мнение от ktv » 07 Окт 2006, 21:22

Преди няколко дни ми вдигнаха левия халоген и капачката до него. Ако някой има или е имал същия проблем да каже как го е решил. Понеже се намират стъкла, съм готов да купя такъв и счупен, само рефлектора да е читав. Споменатата капачка от къде може да се намери и колко струва? Други халогени стават ли на Е 34 евентуално, щото си мисля да ги сменя тотално с такива, ако има подходящи.
Благодаря предварително!

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 07 Окт 2006, 22:15

имам и халогени и капачки ;) 0887616782
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

оптимист-неверник
Аватар

Мнение от ktv » 09 Окт 2006, 20:03

Няма ли никой въпросните халогени за продаване? Или само левия и капачето до него.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 10 Окт 2006, 23:28

Капака или 2-ра ръка,за не повече от 10 лв и то ако случайно го има някъде иначе аз вече два купих от Дару за по 36лв бройката :evil:

За халогените - от къде можеш да намериш стъкла ?

Георги Пенчев
Изображение

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 11 Окт 2006, 9:45

Penchev написа:
За халогените - от къде можеш да намериш стъкла ?

Георги Пенчев

В Дару ги продават ама цената им е 115.48лв с ДДС :evil:
По принцип трябва във всики друг такъв магазин да ги има ;)

оптимист-неверник
Аватар

Мнение от ktv » 11 Окт 2006, 22:24

Да споделя- намерих си халогена, който търсех втора ръка за 40 лв., обаче тук във Варна капачетата са по 48 бг левчета! Ужас. Дайте нещо по- евтинко, че много дебело идва. А стъкла намерих преди година по 16 кинта парчето. Пенчев, ако искаш мога да попитам има ли все още и ще ти кажа на лс.

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 11 Окт 2006, 23:41

ktv написа:Да споделя- намерих си халогена, който търсех втора ръка за 40 лв., обаче тук във Варна капачетата са по 48 бг левчета! Ужас. Дайте нещо по- евтинко, че много дебело идва. А стъкла намерих преди година по 16 кинта парчето. Пенчев, ако искаш мога да попитам има ли все още и ще ти кажа на лс.

Попитай ,моля те, защото при мен те са абсолютен консуматив :confused: Тази зима ще ми е трета с 3-ти предстоящ комплект фарове :mhihi: Фаровете страдат най-много зимата,когато хвърчат луги по тях,камъни,сняг и киша,които пък им разказват тотално играта заради големите разлики в температурно отношение ...

Дино,аз знам за тях в Дару,но на тая цена ще отида в Хела и ще си купя цял фар :roll:

Георги Пенчев
Изображение

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 12 Окт 2006, 8:54

Жорка точно това искам да ти кажа че би трябвало в Хела да продават само стъклото :roll: Ако не можеш да намериш в София тука в Пловдив знам каде мога да намеря само стъкло но за цена не мога да ти кажа сега.Ако ти трябва спешно ще проверя ;)

оптимист-неверник
Аватар

Мнение от ktv » 15 Окт 2006, 9:00

Във вторник, 17 октомври, ще знам цената на стъклата за халогени. Нещо за капачките до халогените някой не може ли да измисли, че тук ги дават много дебело- 48 лева.

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 15 Окт 2006, 11:45

Бах маа му, и в дару не дават цена :( А в части.ру цената е около 20-22 евра. Така че явно това дето ти търсят 48 кинта е реалната цена за оригинална част. Ама ти защо не се поразходиш по моргите? Там нали имахте едно село по пътя за Бургас - само морги?
Изображение

оптимист-неверник
Аватар

Мнение от ktv » 15 Окт 2006, 12:42

Сигурно имаш предвид Приселци. Предната седмица обиколих всички морги във Варна и резултатът беше отчайващ. Като гледам, май ще е по- лесно да си направя от нещо си там подобие на капачка. На едно място ми обещаха някакви капачки ментета и ако стават и са на сгодна цена ще ги взема.

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 15 Окт 2006, 19:18

dinozab написа:Жорка точно това искам да ти кажа че би трябвало в Хела да продават само стъклото :roll: Ако не можеш да намериш в София тука в Пловдив знам каде мога да намеря само стъкло но за цена не мога да ти кажа сега.Ако ти трябва спешно ще проверя ;)

Роко и Краси от гр.Ловеч ми купиха стъкла за халогените и сега остава да ги монтирам,много ти благодаря за предложението все пак :yes: :D Цената им е повече от фантастична - 20 лв за двете стъкла :shock: Много са печени ей 8)

ktv иди до Варна карс и си поръчай капачката на цена от около 36 лв (ако имаш в момента финансовата възможност) и не се занимавай с морги,защото и да има предна броня,никой няма да си я разкове за някакви си 10/15 лв :!: Пролетта ,когато в Несебър ми я откраднаха въпросната капачка и аз си скъсах пометките из Приселци,но нищо не можах да намеря :confused:

Георги Пенчев
Изображение

Назад към E34