E34+bilstein b6
Модератор: Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- MaxMeyer
- ентусиаст
-
- Кара: Bayerische Motoren Werke
- Мечтае да кара: безплатно!
Re: E34+bilstein b6
BABHOMED написа:А ако използвам само предните амортисиори с някакви пружини а задните както са си ги поставя отзад ?
http://prodavalnik.com/predni-pruzhini- ... -i24095111
http://prodavalnik.com/sportni-pruzhini ... -i27028785
понеже скоро си ровех и ги видях...Може да ти свършат работа.

- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Ако важи обавата в понеделник може да ги взема ...С колко сваля Мтех ?
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
BABHOMED написа:Ако важи обавата в понеделник може да ги взема ...С колко сваля Мтех ?
25 или 30мм
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- MaxMeyer
- ентусиаст
-
- Кара: Bayerische Motoren Werke
- Мечтае да кара: безплатно!
Зелените Weitec сигурно сa - 35мм или 55
Тия от М5 от първата обява са ръждясали и не знам дали ще са ок но са по-твърди от м техника принципно.Ако стабилизиращата ти щанга не е 25мм направо вземи и нея от обявата ако е същия модел като твоята...
Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2
Тия от М5 от първата обява са ръждясали и не знам дали ще са ок но са по-твърди от м техника принципно.Ако стабилизиращата ти щанга не е 25мм направо вземи и нея от обявата ако е същия модел като твоята...
Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2

- BABHOMED
- ентусиаст
-
25 е вече,ще има полиоретан навсякаде с искючение на големите тампони на задния мост.
От първата тема амортисиорите са нови но според човека не свалят височината на колата ?! някой по-запозмат може да каже.
На втората тема се продават но не получих кой знае какво инфо.Прави ми впечатление,че имат доста по-малко навивки от другите,вие какво мислите.Трябва да взема едни от двете и трябва да са ниски за да станат на амортисиорите но какви да са
Днес поръчах Weitec пружините.
От първата тема амортисиорите са нови но според човека не свалят височината на колата ?! някой по-запозмат може да каже.
На втората тема се продават но не получих кой знае какво инфо.Прави ми впечатление,че имат доста по-малко навивки от другите,вие какво мислите.Трябва да взема едни от двете и трябва да са ниски за да станат на амортисиорите но какви да са

Днес поръчах Weitec пружините.
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- BABHOMED
- ентусиаст
-
Амортисиорите и задните пружини са при мен от доста време но събирам части лека по-лека,че колата е в проект от 1 година вече и какво ли не и се прави.Намерих тампони от 540 и тези зелените Waitec които предишния собственик е рязал !!!! но много късно видях вероятно ще направя един тест със тях и ще търся други.Сега съм пред дилемата Power flex или Български !!!! (далеч съм вече от комфорта имайте го на предвид) И също някой ако има някакъв адрес или поне идея от къде в България мога да си намеря хубави нови предни пружини да драсне едно лично !
Поздрави Д.
Поздрави Д.

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2