ПРОБЛЕМ ХОДОВА ЧАСТ
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
ПРОБЛЕМ ХОДОВА ЧАСТ
колеги имам луфт във волана който се осеща по-осезаемо при скорости над 100км днес отидох на стенд и ми казаха че ми е за смяна централната щанга която има в двата си края нещо като шарнири и единия е разбит , заради което има луфт в лявото колело, посъветвайте ме откъде да си купя в пловдив такова нещо и каква марка да е или може да взема турски заместител
- ///MILEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
говориш за щангата между двата хебела ами аз мойта я даддох да ми я напълнят и така 2 години без проблем като карах с 16ки джанти 8ци

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Re: ПРОБЛЕМ ХОДОВА ЧАСТ
JANI написа:колеги имам луфт във волана който се осеща по-осезаемо при скорости над 100км днес отидох на стенд и ми казаха че ми е за смяна централната щанга която има в двата си края нещо като шарнири и единия е разбит , заради което има луфт в лявото колело, посъветвайте ме откъде да си купя в пловдив такова нещо и каква марка да е или може да взема турски заместител
отиваш към голямо конарско влизаш към стефанов и караш до дъното до моргата, заобикаляш я от ляво и там са твоите хора, отиди в 9 сутринта да ти направят безплатен преглед и да ти запишат час. ако е само ремонт на 1 шарнир (те рециклират и става много по-добре от турските ментета!) с работата ще ти е около 20 кинта

5 мнения
• Страница 1 от 1