бобина м50б20
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
бобина м50б20
в датата е показано 0.4-0.8 Ома а на мен всичките са ми на 1.3 ома .. що е то ?
Последна промяна biem_w на 05 Май 2013, 17:27, променена общо 1 път
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Re: бобина м50б20
А какво е това 0.4, 0.8? Литри ли, милимолове ли, ампери ли, омове ли? Темата в този си вид е пълен кенеф, земи си задай въпроса по нормален начин, ако искаш нормален отговорbiem_w написа:в датата е показано 0.4-0.8 а на мен всичките са ми на 1.3.. що е то ?

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
Митко Стоянов написа:А какво е това 0.4, 0.8? Литри ли, милимолове ли, ампери ли, омове ли? Темата в този си вид е пълен кенеф, земи си задай въпроса по нормален начин, ако искаш нормален отговорbiem_w написа:в датата е показано 0.4-0.8 а на мен всичките са ми на 1.3.. що е то ?
така важи ли ?
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
За мен какво да важи, става дума за елементарно уважение към колегите, които ще ти отговорят, и тези, които после ще четат полезната информация в темата.biem_w написа:Митко Стоянов написа:А какво е това 0.4, 0.8? Литри ли, милимолове ли, ампери ли, омове ли? Темата в този си вид е пълен кенеф, земи си задай въпроса по нормален начин, ако искаш нормален отговорbiem_w написа:в датата е показано 0.4-0.8 а на мен всичките са ми на 1.3.. що е то ?
така важи ли ?

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- krustev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Е34 - Сребриста стрела
- Мечтае да кара: BMW Е34
Колега, дава се смислен отговор на смислено зададен въпрос... другото е мацане на лайна по стената!!!
BMW, не е марка или бранд, ТОВА Е НАЧИН НА ЖИВОТ!!!
И аз се обръщам към аутодатата за информация , но за съжаление в много случаи не съвсем коректна. Другото е тези стойности са ти по-скоро за ориентир , че все пак има някакво съпротивление макар и малко и може да разбереш дали ти е изгоряла или не . Но това няма да се отрази на работата й поне не с такива малки разлики , които са в диапазона на допустимото. Бобината трябва да се проверява в работещо състояние какво прави и то единствено според мен е достатъчно да установиш , че пали свеща всеки път и няма пропуски .
- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
И аз като мерих мойте дадоха 1.3 ома.И всички си палят !
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
biem_w написа:в датата е показано 0.4-0.8 Ома а на мен всичките са ми на 1.3 ома .. що е то ?
В този случай информацията е коректна.

Тези 1.3 ома не са толкова страшни- повишено съпротивление поради естественото стареене на материала, или грешка на мултицета, или замърсяване на пиновете на бобината и лош контакт със сондите. Лошото е ако съпротивлението е много ниско- значи има междувитково късо съединение. Но пак казвам- с мултицет, в почти всички случи, не може да се каже какво е състоянието на бобината.
8 мнения
• Страница 1 от 1