Повреда в оправлението на кутията
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: Повреда в оправлението на кутията
Te са еднакви, и затова се случва
Трябва да се внимава с тях конкретно. На мен след ровене по какви ли не коли ми е много странно, че точно те са еднакви

Трябва да се внимава с тях конкретно. На мен след ровене по какви ли не коли ми е много странно, че точно те са еднакви

BABHOMED написа:Пфуу ...Благодаяр за помоща !
Какви глупости съм забъркал под смукателите ,както и да е важното е,че всичко е изчистено подредено,проверено и подвързано.
Проблема се оказа че след раздърпването на цялата инсталация на мотора и обратното и нареждане съм разменил двете букси на ТПС и стъпковия мотор![]()
![]()
![]()
![]()
бях потресен като го установих.Размених ги и всичко си дойде на мястото !
![]()
![]()
Поздрави Д.
Ама то голяма каша ще да е било и как въобще се е движела таз кола . То е била в авария постоянно . А още повече съм учуден като как са еднакви буксите , недомислица няква .
Последна промяна vladobate на 22 Апр 2013, 22:06, променена общо 1 път
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
vladobate написа:BABHOMED написа:Пфуу ...Благодаяр за помоща !
Какви глупости съм забъркал под смукателите ,както и да е важното е,че всичко е изчистено подредено,проверено и подвързано.
Проблема се оказа че след раздърпването на цялата инсталация на мотора и обратното и нареждане съм разменил двете букси на ТПС и стъпковия мотор![]()
![]()
![]()
![]()
бях потресен като го установих.Размених ги и всичко си дойде на мястото !
![]()
![]()
Поздрави Д.
Ама то голяма каша ще да е било и как въобще се е движела таз кола . То е била в авария постоянно . А още повече съм очуден като как са еднакви буксите , недомислица няква .
Не е задължително, при мен на М30-ката датчика на 6-ти кабел, и този на коляновия вал също са с "еднакви" букси, просто са огледални. И там трябва да се досети човек, как се включват

- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Гледах, мерих, чудих се, цвета на буксите е еднакъв, формата им е еднаква, единствено пренебрежима разлика около 10см между двата кабела. Как се е движела? Ми......добре си се движеше като изключим празния ход, високите обороти, паленето когато си иска, мененето на оборотите при подаване на газ. Не авариен режим, ами не знам какво беше, цяло чудо е, че изобщо палеше.
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2