Прекъсване на двигателя при работа на бензин. Моля помогнете

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

Прекъсване на двигателя при работа на бензин. Моля помогнете

Мнение от AlexSasho » 19 Апр 2013, 11:43

Здравейте, колеги, имам много сериозен проблем, но се надявам да намеря решението му чрез вас. Колата е БМВ е34 520и 89 година двигател М20В20 са обикновенно газово, 129 к.с.. Ситуацията е следната: когато запаля двигателя се чуваше едно свистене и си рекох, че е от някой вакум и така си беше. Видях че г-образните части които влизат в смукателните колектори на шлица (при тях се прави вакума) са ми проблема (по точно само едната, тази която е към двигателя). Извадих я и запалих двигателя (да вида дали ще запали) два пъти като и двата пъти се форсира сам до 3-4 хиляди оборота и си угасваше. Сложих на г-образната част тефлонова лента и я върнах на мястото и запалих двигателя пак само че тогава дойде истинския проблем не може да държи обороти (постоянно ги мени) като натисна педала да я форсирам гърми патка и направо се чудя какво е станало. Ако някой може да ми помогне и желае да ми кажа как да я оправя моля да ми каже.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Re: Прекъсване на двигателя при работа на бензин. Моля помог

Мнение от ивчо » 19 Апр 2013, 15:47

Гърми на газ или на бенз !?
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

Назад към E34