голям проблем с нислите обороти на е34 м50б20!!!!!!
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- black_power
- Потребител
-
голям проблем с нислите обороти на е34 м50б20!!!!!!
здр колеги имам голям проблем какво ли неправих и аз нз вече.проблема на колата е следния,все едно имам барзи валове така звучи двг на празен ход,стапковото моторче е сменено прверена е отвсякаде зада невзикма паразитен вьздух от някаде.ако някой е имал подобен проблемн нека сподели как го е отсранил.ще сьм мн благодарен:) оп забравих разправят ми че ламдасондата ми била заминала вьзможно ли е.
- kikko
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 525d
Re: голям проблем с нислите обороти на е34 м50б20!!!!!!
Дай повече инфо за колата на бензин ли е на газ ли е.Какво ще рече,че все едно е със "барзи" валове?Няма мощност в ниските ли?Високи ли са оборотите?Нищо почти не си казал?
E60 M57TUD25 Sedan Silbergrau metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic
- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание
Колега м50 сам имал в Е36 карал съм без ламбда в последствие я смених но не е от нея (това ти го гарантирам) предполагам че е ванос-а отиди на елкон и вижте показанията му може да ти е останал всмукателния вал в средно положение за това да не върви и гасне на ниски а на високи обороти да няма проблеми потърси из търсачката има дотса мнения които може да ти бъдат полезни 
Ааа и да допълня ако имаш Ванос изобщо

Ааа и да допълня ако имаш Ванос изобщо

Последна промяна Conqueror на 26 Фев 2013, 0:33, променена общо 1 път

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Възможно е с ламбда сондата и буквара да е заминал.

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!

- CivilWarrior
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 520i vanus 94г.
Закарай колата на диагностика.
ПС. Ако може си оправи и правописа че нищо не се разбира!!
ПС. Ако може си оправи и правописа че нищо не се разбира!!
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
black_power написа:здр колеги имам голям проблем какво ли неправих и аз нз вече.проблема на колата е следния,все едно имам барзи валове така звучи двг на празен ход,стапковото моторче е сменено прверена е отвсякаде зада невзикма паразитен вьздух от някаде.ако някой е имал подобен проблемн нека сподели как го е отсранил.ще сьм мн благодарен:) оп забравих разправят ми че ламдасондата ми била заминала вьзможно ли е.
Колега,кажи какво означава това барзи валове- може би високи обороти, за да може да ти се отговори на въпроса. Да не ти обяснявам с подробности, но ако е ламбда сондата празните обороти няма да са стабилни, ако проблема го има и на студена кола 100% не е сондата.
- black_power
- Потребител
-
Здравейте колеги,сьжалявам за това че неможах вчера да отговоря,и за това че правописа ми е лош,ще се опитам да го оправя.Така значи колата е без ванос и пробнлемите са само и единствено на празен ход, след 2000 оборота се чисти добре.Като казвам работи като с бьрзи валове това означава все едно слушаш лада с барзи валове на обороти ако така мога да се доуточня за да ме разберете.има друго нещо което ме самнява незнам дали сам прав но бензиновата помпа е от мондео 2.0 136 коня.Сложих я защото такава ми падна под рька.Колата никога е нямала гас и сега няма няма и да има (надявам се). благодаря за барзите отговори на ВСИЧКИ.
- CivilWarrior
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 520i vanus 94г.
Пробвай да изчистиш стъпковото моторче, намира се под смук. колектори.Има тема за това.
ПС. Пак не разбрах какви са тези бързи валове
ПС. Пак не разбрах какви са тези бързи валове

Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Тресе ли се мотора?!
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- black_power
- Потребител
-
Здравейте колеги,проблема е отстранен.Излезе че на 6-ти цилиндар свеща беше пална с масло извадих я почистих я и колата си запя
.Но вапреки всичко ламбда сондата неработи и се налага смяна.благодаря на всички за това че се призоваха на помощ.

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
black_power написа:Здравейте колеги,проблема е отстранен.Излезе че на 6-ти цилиндар свеща беше пална с масло извадих я почистих я и колата си запя.Но вапреки всичко ламбда сондата неработи и се налага смяна.благодаря на всички за това че се призоваха на помощ.
Колега, премери и компресията на този цилиндър и дано не се окажеш неприятно изненадан.
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Аз бях с подобен проблем дълго време. Имаше масло при свещта, та гарнитурата на главата на клапаните напаснахме наново с малко силикон, обаче проблема се появи скоро пак. И в крайна сметка се оказа дефектна свещ. Та следващия път, направо нови свещи и си ти.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
13 мнения
• Страница 1 от 1