Проблем с пръскалка заден прозорец комби

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Проблем с пръскалка заден прозорец комби

Мнение от Zubcho » 15 Дек 2012, 22:05

Здравейте,

покрай замръзналите течности и тн. махнах капачето на пръскалката. Лошото, е че при махането самото капаче падна в снега. Сега искам да го върна, но не иска да щракне на място.

Прилагам 2 снимки на капачето (за което са захванати дюзите) и основата + линк към графиката за частта на бмв. Ако някой го е махал да ми каже дали има част между основата и самите дюзи, която ги закача едни за други, защото поставям капачето, а то не седи плътно а играе. Дори и нещо да съм счупил не се вижда, но в краен случай ще си набавя частите и ще го оправя.

Линк към графиката с частта:
http://bmwfans.info/parts/catalog/E34/T ... _cleaning/
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Re: Проблем с пръскалка заден прозорец комби

Мнение от Zubcho » 15 Дек 2012, 22:16

19 и 20 от графиката са на винт. Току що ги развих. Явно капачето се завинтва. Възможно е да съм го счупил :( Скоро ще се разбере. Отивам да видя какво ще сготвя.

Май не са 19 и 20 или има някаква втулка там или трябва да търся цяла пръскалка. Май ще е пръскалка. Ако някой има налична да не си мълчи ми да вика.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

Назад към E34