Рециклиране на средна кормилна щанга
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Рециклиране на средна кормилна щанга
Здравейте колеги, имам заминала средна кормилна щанга на колата и се чудя дали да купувам нова или да мина през рециклаж защото чета че е било доста надежно. Въпроса ми е ако си струва рециклирането някой знае ли къде във Варна правят такива работи, че чичо Гугъл не разполага с такава информация или въобще няма във Варна ? Благодаря авансово 

- kikko
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 525d
Re: Рециклиране на средна кормилна щанга
Нови се намират на много добри пари.Аз лятото купувах(60 лв.) и за сега е перфектна,но колко време ще е така,само времето ще покаже. 

E60 M57TUD25 Sedan Silbergrau metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic
- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Колега, и двата вариянта могат да бъдат надеждни или пък не. Всичко зависи от качеството.
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Лично аз бих си взел нова. Но това съм си аз все пак, не искам да налагам мнение. Мисълта ми е, че тоя дето я рециклира може да си остави ръцете, може и обратното - тоя дето я е произвел да го е направил. Разликата е там, че при масовото производство има все пак някакъв контрол на качеството, докато бай Киро майстора дето рециклира както поиска така ще ти го направи и даде, но това е друга тема на разговор.
Няма как да искаш нещо, което е произведено където и да било по света да изкара повече от 2-3-5 години по такива пътища.
Щото аз съм убеден, че същите китайски и турски части в германия, швейцария и т.н. и по 10-15 ще изкарат
Все пак ако човека е твой познат дай му да ти я рециклира ако ли не взимай нова и не се колебай!
Няма как да искаш нещо, което е произведено където и да било по света да изкара повече от 2-3-5 години по такива пътища.
Щото аз съм убеден, че същите китайски и турски части в германия, швейцария и т.н. и по 10-15 ще изкарат

Все пак ако човека е твой познат дай му да ти я рециклира ако ли не взимай нова и не се колебай!

ATR-42/72
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
рециклирай смело.

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
Благодаря на всички отзовали се. Въпроса е къде във Варна правят рециклажи че нито имам познати, нито си имам на представа къде правят. Видях от гугъл 100 места в София, Пловдив, Бургас и още места където правят рециклиране на авточасти ама за Варна не изкара нищо като информация.
- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Е не е нужно да е във Варна повечето рециклатори работят със куриери ..
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

7 мнения
• Страница 1 от 1