прогледна по4ти като едно време

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 03 Авг 2006, 12:42

Tod написа:...
Жоре, това е цената само за стъклата и аз се бях наточил, но проблема е в лупите на късите св. а те, до колкото си спомням струват 230лв/бр!...

ще обясниш ли какво имаш предвид, че проблема е лупите? според мен по-скоро е в рефлектора и външното стъкло... лупите са затворени вътре и са от стъкло, т.е. практически са вечни ;)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар

.

Мнение от DEO » 03 Авг 2006, 12:52

десния е по лесен от левия ако се опитва6 да го прави6 докато са на колата.. ;)
ама аз ги свалих от колата тва става за 20 мин.... маха6 бъбреците,после пластмасите около фаровете и после те са на 3 винта и ги маха6 заедно двата фара и ма6инката.. после късия се отвива .. тои е на 3 вината и излиза лупата с рефлектора.. само дългия меноже6 да го докопа6.. аз го мих като го пълних с вода под налягане през отвора за кру6ката ....
а цената 6том ерно е такава ,не ми се мисли и на мен ми се разбиха ме4тите ;) тамън виках 6е блесне отпред като едно време ама...
Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!
ИзображениеИзображение
Части за Е34 - тел.0899 828 626

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 03 Авг 2006, 12:59

какви са тези цени бе ?! около 650 лв излизат комплект на хела и то от тези с опушените в черно стъкла, които са доста по-скъпи от нормалните!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stanchev » 03 Авг 2006, 13:07

комплект (къс и дълъг + стойките) фар за Е32, Е34 198лв. с ддс ЧИСТО НОВ. значи 396лв за 2-те страни. Това са клиентски цени ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 03 Авг 2006, 14:46

[steeN] написа:
ще обясниш ли какво имаш предвид, че проблема е лупите? според мен по-скоро е в рефлектора и външното стъкло... лупите са затворени вътре и са от стъкло, т.е. практически са вечни ;)

Проблема е че почерняват от прекомерната употреба в предвид годините на автомобилите ни и им намалява светлопроводимоста така да се каже........ :idea:

stanchev написа:комплект (къс и дълъг + стойките) фар за Е32, Е34 198лв. с ддс ЧИСТО НОВ. значи 396лв за 2-те страни. Това са клиентски цени ;)

На кой бе бате си клиент? :roll: в края на годината питах в D&N от там ми е инфото!
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stanchev » 03 Авг 2006, 14:52

Казвам че това е цената ако ти отидеш в магазина да си ги напазаруваш, мани че и в пловдив ги има :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

.

Мнение от DEO » 03 Авг 2006, 18:26

оправих го и тоя в ляво където несвете6е не6то.. смених му лупата и рефлектора(те нали са заедно) и оставих само стъклото и намерих 4е имах един от 525 и ги смених... имат разлика 6тото моите са на хела а тоя на бо6 .. то за тва оставих стъклото 6тото да си пи6е хела :mhihi:
другата разлика е вътре в рефлектора но е малка.. сега свети перфектно, много е запазен .. на моя бе6е матирал рефлектора на места около кру6ката от топлото и за тва явно не е светел.. дове4ера 6те го видя как то4но е, но ми се вижда 4е свети азки силно,поне 2 пути по добре от миналия.. та маи си оправих фаровете като хората наи накрая и мога да си отдъхна 4е ве4е съм доволен ;)
тия дни се не ми даваха мира и 3-4 дена се занимавах с тях 6тото се не6то не ми харесваха но сега ве4е съм предоволен :D
явно и на вас проблема ви не е в лупите или стъклото а просто от кру6ката е матирало и е езбягал блясака на рефлектора... просто като ги сравних ми стана ло6о ... на 525-цата е като огледало а моя бе6е като мръсно огледало :mhihi:
Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!
ИзображениеИзображение
Части за Е34 - тел.0899 828 626

Предишна

Назад към E34