помогнете имам силни вибраций от долу 520и е34
Модератор: Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
помогнете имам силни вибраций от долу 520и е34
при мен е между 30 и 40 вибрацията сменях опорния лагер ...намаля малко но не се опраи вече трета година я карам така всеки който се качи ми казва че имам дисбалансирана гума.... на всеки един пооделно обесняваи от какво е и всъщност не знам ?
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Re: помогнете имам силни вибраций от долу 520и е34
Само споделям. Между 80-110 км/ч ми "трсеше" колата от едва забележимо изкривяване на джанта. След изправяне - колата "спи" на пътя. Само да вметна, че 4 души "майстори" гледаха джантите и едва последния я изправи както трябва (Краси "Корадото"). Другите 4-ма казаха: "...ами няма от какво да е ... всичко си е О'к... ти си въобразяваш..." та така 

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е55
и аз си мисля че са ми прави гумите но имам едно тресене от 80 - 110, след това до
200 и нагоре всичко е наред. По скоро се усеща от задната част на кола, възможно
ли е да е от нещо друго освен от гуми, кардан например ? Имах го това тресене и с
зимните гуми макар и по слабо
200 и нагоре всичко е наред. По скоро се усеща от задната част на кола, възможно
ли е да е от нещо друго освен от гуми, кардан например ? Имах го това тресене и с
зимните гуми макар и по слабо
Има си тяга 740i -> http://www.youtube.com/watch?v=Nt_ZPIrCdEg
ZLATEN,много ти е лачена колицата и много ми харесва.Имах същия проблем със тресенето и излезе лош баланс.После всичко се оправи.Дано и при теб е това.
- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Колеги, преболедувах и аз това, за което пишете. Колата ми "играеше на около 90 км/ч. Ходих на много сервизи, един предницата ми регулира, друг я рязваля, пак я правих и все така... Продължавам да ходя и най-различни болести и вадят- и всеки гаден педе.аст (авто-механик) иска да му я оставям и да сменя нещо там(един щял да ми сменя кво си там каре ли кво, друг кардан, друг кво гумено измисли не го разбрах там има ли го тва изобщо на Е34, дискове искаха да ми сменят, носачи, тампони и секи, който няма работа искаше да си изкара) и се изпълних направо, а започваше вече и на 80 км да го прави и......... точно преди да откача един приятел ми вика- цитирам дословно " А бе ти си много тъп бе- стари гуми, после нови ама на стари джанти.... Никога няма да имаш нещо като хората!" Много обидно ми стана, на сутринта станах, излязох от вкъщи и отидох да си търся оригинални джанти за Е34-ката ми, разбира се нови. Купих си 4 метални на прилична цена, сложих гуми и .....мръсна гас! До около 200 км/ч нямаше проблеми, после малко се задъхва. Обръщам- пак гас! Пак мръсна и пак с 200... Пускам волана на 170, паля си цигарата, кораба не трепва...и си викам- не съм виновен, че съм тъп, или съм.... ама няма кой да ми каже някои истини....... А който пък малко поне разбира от коли инфо не дава... Мамка им на майсторите.... Защо всичко което знам или съм го научил сам, или съм "крал" номера.... Мога да помогна, ако ми оценят помощта. Но като правило № 1 - не вярвайте на майсторите по сервизите. Те просто.... искат да ви земат парите. Кораба ВИНАГИ, повтарям- ВИНАГИ при стари гуми или джанти има опастност да тресе на точно определени километри. Пример- старите джанти на баланс са направени на нула, новите също. Познайте с кои как се държи... Пиша тва не защото ме е яд толкова, а защото искам да спестя на други колеги страданията. Поне джантите трябва да са нови, както и със точното ЕТ, защото при различно и най-малкото колебание се усеща. Просто така са го измислили инженерите. Мисля че който си има малко представа ме разбира
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- KOVKO
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 320d
Колега и аз от скоро имам Е39 520 97'. Аз също имам странен шум като вдигна около 80/90 км/ч. Звучи малко, като лагер на колелото, но я проверяваха и луфтове по лагерите и разбити такива не намериха. Възможно ли е да е от този "упорен" лагер ... или там както се нарича?
Благодаря предварително за мненията!
Благодаря предварително за мненията!
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2