525тдс

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Кон

525тдс

Мнение от axel.folu » 05 Окт 2012, 1:04

Здравейте имам въпрос бмв то сутрин като го запаля пали от една врътка после загре и държи постоянна темп по средата нормалното гасим голата паля и върти 2 3 пъти и запали по някога и 4 пъти двигателя няма чукане и разни др? мисля свещи? а и да и друг въпрос като загрее подгрява ли защото като загрее и лампата за подгряването не светва иначе като е малко по изтинала светва >?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Re: 525тдс

Мнение от Leon » 05 Окт 2012, 16:51

Одобрих ти темата, но сложи препинателни знаци, за да се разбере какво точно питаш, иначе ще я заключа. Също така си намали подписа!
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар

Re: 525тдс

Мнение от vladobate » 05 Окт 2012, 23:46

axel.folu написа:Здравейте имам въпрос бмв то сутрин като го запаля пали от една врътка после загре и държи постоянна темп по средата нормалното гасим голата паля и върти 2 3 пъти и запали по някога и 4 пъти двигателя няма чукане и разни др? мисля свещи? а и да и друг въпрос като загрее подгрява ли защото като загрее и лампата за подгряването не светва иначе като е малко по изтинала светва >?

Нормално не подгряват свещите като е топъл двигателя, споко . Другия ефект със затрудненото палене когато е топла и постояла повее от 15-на минути има две логични и изпитани във времето приини. Едната е проблем в роторната група на ГНП демек долната част на горивонагнетателната помпа не прави необходимото налягане, решение смяна с такава читава. Другата възможност е разтегнати ( износени ) вериги и въобще ангренажен тракт , решение смяна с нови вериги , хидравличен обтегач и банани.

Назад към E34