Тръгвам на война!
Модератор: Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
То по-добре да не си я лепиш, че само могат да ти огънат и да ти надраскат капака
Какво да се прави...няма отърване от тая сган
Колега, съжалявам за капачките! Как могат да се познаят, че ако някой от приятелчетата ги види случайно да го намерим тоя серсем и да му изкривим сората
Това е безобразие!!! Като си бях в БГ на мен ми свиха CD-то като ми счупиха стъклото, за да влезнат. И аз като теб съм бесен, но май ще го намерят тоя шибаняк и майка му жална тогава 

Realize..
Real eyes..
Real lies..
Ми те тия минават редовно... ще си сложа новата емблема(залепена разбира се) и ще пусна момчетата да спат по колите за една нощ, пък като минат да видиш как се огъват винкели в главите... щото аз съм го виждал това... единственият проблем, за който се сещам, е че тия ги пази полицията и после ше береме ядове, ама ще се оправиме и там 

Тожа е положението.
Като гледам, май имам доста поддръжници. Задната емблема на всички ни са я крали копелетата. Аз мойта я залепих с Покси-пол. Само да видя някой как се пъне да я вземе... жална му майка, стрелям му в краката и после ще мисля. И момчета, извинявайте, ама като видя такива джанти, спирам и ги оглеждам да си позная капачките. Няма друг начин.
Лесно е да се жертваш за приятел, но е трудно да намериш приятел, за когото да се жертваш!
Верно е, не си купих оригинална емблема на БМВ, но не си взех и крадена! И сериозно ме дразнят тези които купуват крадени вещи, още повече пък когато са от нашите коли. Дето се вика, може и собствената емблема да си купиш, ама да не знаеш. По-добре без нищо да седя, но не и да ги финансирам ония педалчета.
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2