Тръгвам на война!

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 09 Юли 2006, 10:00

И аз пострадах.... задната изгоря :(
Но ще го хвана тоя, изобщо няма да се измъкне...
Абе пичове с какво си лепите емблемите?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Пепинко » 09 Юли 2006, 13:38

То по-добре да не си я лепиш, че само могат да ти огънат и да ти надраскат капака :evil: Какво да се прави...няма отърване от тая сган :bang: Колега, съжалявам за капачките! Как могат да се познаят, че ако някой от приятелчетата ги види случайно да го намерим тоя серсем и да му изкривим сората :ranting: Това е безобразие!!! Като си бях в БГ на мен ми свиха CD-то като ми счупиха стъклото, за да влезнат. И аз като теб съм бесен, но май ще го намерят тоя шибаняк и майка му жална тогава :box:
Изображение
Realize..
Real eyes..
Real lies..

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от batevladi » 10 Юли 2006, 8:02

"И аз пострадах.... задната изгоря
Но ще го хвана тоя, изобщо няма да се измъкне...
Абе пичове с какво си лепите емблемите?"

С двойнозалепваща лепенка на "3М" нема махане!!! или Силикон
за най сигорно 2бр. нитове обаче прецакваш красотата :mhihi:
"Добрите момчета отиват в РАЯ, а лошите кадето си поискат "

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 10 Юли 2006, 8:21

Ми те тия минават редовно... ще си сложа новата емблема(залепена разбира се) и ще пусна момчетата да спат по колите за една нощ, пък като минат да видиш как се огъват винкели в главите... щото аз съм го виждал това... единственият проблем, за който се сещам, е че тия ги пази полицията и после ше береме ядове, ама ще се оправиме и там ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Тожа е положението.

Мнение от Joro2004 » 10 Юли 2006, 14:32

Като гледам, май имам доста поддръжници. Задната емблема на всички ни са я крали копелетата. Аз мойта я залепих с Покси-пол. Само да видя някой как се пъне да я вземе... жална му майка, стрелям му в краката и после ще мисля. И момчета, извинявайте, ама като видя такива джанти, спирам и ги оглеждам да си позная капачките. Няма друг начин.
Лесно е да се жертваш за приятел, но е трудно да намериш приятел, за когото да се жертваш!

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 11 Юли 2006, 7:47

Верно е, не си купих оригинална емблема на БМВ, но не си взех и крадена! И сериозно ме дразнят тези които купуват крадени вещи, още повече пък когато са от нашите коли. Дето се вика, може и собствената емблема да си купиш, ама да не знаеш. По-добре без нищо да седя, но не и да ги финансирам ония педалчета.

Предишна

Назад към E34