Пимогнете за таван
Модератор: Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Пимогнете за таван
колеги нещо от жегите взе да се разлепва тапицерията на тавана кажете читав маистор в пловдив и някаква сума горе доло ...... и някой ако е доливал климатика с р12 фреон скоро да сподели колко пари и къде мс . предварително Пловдив 

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Re: Пимогнете за таван
Тавана си го сваляш и си го правиш сам с 50лв разходи. Има теми повърпоса не ми се търси
.
За фреона пак..минавай на новия директно. Прочети и за него има доста писано..Най общо сменя се дехидратора около 60 лева , промива се компресора гумичките е добре се сменят и наливаш новия.

За фреона пак..минавай на новия директно. Прочети и за него има доста писано..Най общо сменя се дехидратора около 60 лева , промива се компресора гумичките е добре се сменят и наливаш новия.

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Re: Пимогнете за таван
ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ написа:Тавана си го сваляш и си го правиш сам с 50лв разходи. Има теми повърпоса не ми се търси.
Колегата ти каза всичко което трябва да знаеш.Тавана се сваля и претапицира, теми има в целия форум.
3 мнения
• Страница 1 от 1