Газ и пак проблем!!!!
Модератор: Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Именно за това говоря, че докато и намериме цаката как да работи добре на газ! До тогава съм си скъсал нервите
И кво ще поработи извесно време /ако това въобще се случи/ и пак нещо друго ще излезе. Газовата уредба не е ли от завода излезнала с колата ....НЕСТАВА

И кво ще поработи извесно време /ако това въобще се случи/ и пак нещо друго ще излезе. Газовата уредба не е ли от завода излезнала с колата ....НЕСТАВА

"Добрите момчета отиват в РАЯ, а лошите кадето си поискат "
- fANTONa
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 520
маречков написа: .........
А, и другото - НЯМА инжекцион дето на газ да не гърми, пък каквато и ще марка да е колата.
грешиш , ИМА , виж тази тема , второто мнение ... че не ми се пише пак на ново всичко.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=332250
колата трябва да мине газанализатор, които да каже какъв изпарител да се сложи. на въпросната кола стана с БРЦ, с Ловато не. освен това е и много важно електрониката която симулира впръскването на безин в двигателя, не всички успяват да излъжат компютъра че вкарва бензин в двигателя.
БМВ
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Извинявам се за въпроса ама не разбрах за кого говориш. От както съм го сложил досега не съм имал проблеми с моя. Явно ме бъркаш с някой ако имаш мен в предвидмаречков написа:Приятелю, а твоето като е с инжекция що гасне когат си поиска и момчетата дето ти я слагаха умаляха да го разхождат с вързан лаптоп, че да му хванат магарията.
БМВ е направено да гори бензин, а когато се конвертира на газ е нормално де се появят проблеми в началото, но те оправят и после сичко си идва на мястото.
А, и другото - НЯМА инжекцион дето на газ да не гърми, пък каквато и ще марка да е колата.

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
маречков написа:
Приятелю, а твоето като е с инжекция що гасне когат си поиска и момчетата дето ти я слагаха умаляха да го разхождат с вързан лаптоп, че да му хванат магарията.
БМВ е направено да гори бензин, а когато се конвертира на газ е нормално де се появят проблеми в началото, но те оправят и после сичко си идва на мястото.
Извинявам се за въпроса ама не разбрах за кого говориш. От както съм го сложил досега не съм имал проблеми с моя. Явно ме бъркаш с някой ако имаш мен в предвид Rolling Eyes

Съжалявам, явно те бъркам, извинявай.
БМВ досущ като твоето - джанти, цвят, надпис, газов инж. и т.н.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Случва се... Няма проблем.маречков написа:маречков написа:
Приятелю, а твоето като е с инжекция що гасне когат си поиска и момчетата дето ти я слагаха умаляха да го разхождат с вързан лаптоп, че да му хванат магарията.
Извинявам се за въпроса ама не разбрах за кого говориш. От както съм го сложил досега не съм имал проблеми с моя. Явно ме бъркаш с някой ако имаш мен в предвид Rolling Eyes
![]()
![]()
![]()
Съжалявам, явно те бъркам, извинявай.
БМВ досущ като твоето - джанти, цвят, надпис, газов инж. и т.н.

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2