Проблем 5-та врата на комбито
Модератор: Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Проблем 5-та врата на комбито
Колеги, привет!
Имам голяма разправия с този капак и по-конкретно с тоците по него. Разгледах темата свързана с този проблем, но не ми помогна особено и затова пиша тук.
Сега, от къде да започна....
Първо спря да работи задното стъкло. Свалих кората и видях кабелите на ключето за него как са станали едно цяло-бушони, релета и машинки са здрави
След това спря да работи чистачката, която се оправи после
Накрая и самия багажник спря да се отваря от дръжката, а само с ключ може.
Вчера оправих снопа с кабелите(нямаше нито един прекъснат, само един беше тръгнал да се протрива) и единствения напредък е, че пръскалката на чистачката вече работи, изскача и пръска, но не се прибира после
Имаше и един период, в който като включа на задна и чувах машинката за стъклото как го отключва и то се отваряше, но това също се оправи от нищото. Гледах на задните светлини кабелите- няма омасяване, няма скъсано абе с две думи светлините отзад поне са безупречни.
Гледах бушонте навсякъде, изчистих им крачетата и гнездата така и така ги бях вадил и не открих някой проблемен бушон.
Открих и , че някой някога(в бг естествено) е пипал и преправял, но кое как и защо не се знае.
Та вече имам три бели косъма на задника. Моля някой да помогне преди да ми е побелял целия задник
Нямам си и идея от жици и тоци ,затова моля да ме извините ако се случи да задавам глупави въпроси.
Дайте идеи кое мога да погледна, какво мога да направя по въпроса и т.н.
Благодаря!
Имам голяма разправия с този капак и по-конкретно с тоците по него. Разгледах темата свързана с този проблем, но не ми помогна особено и затова пиша тук.
Сега, от къде да започна....
Първо спря да работи задното стъкло. Свалих кората и видях кабелите на ключето за него как са станали едно цяло-бушони, релета и машинки са здрави
След това спря да работи чистачката, която се оправи после
Накрая и самия багажник спря да се отваря от дръжката, а само с ключ може.
Вчера оправих снопа с кабелите(нямаше нито един прекъснат, само един беше тръгнал да се протрива) и единствения напредък е, че пръскалката на чистачката вече работи, изскача и пръска, но не се прибира после
Имаше и един период, в който като включа на задна и чувах машинката за стъклото как го отключва и то се отваряше, но това също се оправи от нищото. Гледах на задните светлини кабелите- няма омасяване, няма скъсано абе с две думи светлините отзад поне са безупречни.
Гледах бушонте навсякъде, изчистих им крачетата и гнездата така и така ги бях вадил и не открих някой проблемен бушон.
Открих и , че някой някога(в бг естествено) е пипал и преправял, но кое как и защо не се знае.
Та вече имам три бели косъма на задника. Моля някой да помогне преди да ми е побелял целия задник

Нямам си и идея от жици и тоци ,затова моля да ме извините ако се случи да задавам глупави въпроси.
Дайте идеи кое мога да погледна, какво мога да направя по въпроса и т.н.
Благодаря!

ATR-42/72
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: Проблем 5-та врата на комбито
Нали ти казах че имаш окъсяване другаде, което като включиш светлините на задната подават напрежение на машинката на джама.
Свали целия сноп от капака, не е никак сложно и изследвай

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Re: Проблем 5-та врата на комбито
cod-cdbp написа:Нали ти казах че имаш окъсяване другаде, което като включиш светлините на задната подават напрежение на машинката на джама.
Е да де има окъсяване, ма трябва да обърна колата отвътре навън за да го открия и пак не е сигурно. Тва със тока от задната към стъклото изчезна. Очаквам скоро като пусна мигач да почне да ми се сваля на тласъци предно дясно стъкло примерно...
Иначе целия сноп с кабели тебе чака. Обаче това разменяне на роли не ми харесва и трябва да го оправя

ATR-42/72
3 мнения
• Страница 1 от 1