Пак капризи

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Пак капризи

Мнение от slavianko » 25 Юни 2006, 21:56

Абе с тая кола само такива ш-и проблеми. Ел стъклата люка и чистачките работят когато си искат. Цял ден няма проблем карам си с отворен люк и прозорци, все пак лято е спирам гася колата и тя изведнъж и щуква че не иска да ги затвори. :help: Е как да си оставя колата направо отворена. Карам към сервиза и тя изведнъж решава че ше ги затвори. Ами ако не реши кво да правя. Та като ида при майстора те си работят и няма проблеми. Ама вчера карам извънградско заваля а аз с отворен люк и без чистачки. :twisted: Е направо побеснях. Дайте една идея моля ви :help: :help: :help: Квой туй чудо :roll: Е те такъв проблем не съм имал
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от aleko » 25 Юни 2006, 22:20

едно голямо ушонче до десня отуш на амортесъора е за тез неща може да е спукан ;)
кот ама не м ачка клаватурата дано с разрал :twisted:

ентусиаст
Аватар
Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15

Мнение от маречков » 26 Юни 2006, 8:43

Върви при Свилката, той ги чува. Сигурно лош контакт някъде или както писа колегата големия бушон се ебава. Аз имам такъв бушон и под задната седалка, но моята е била с два акумолатора :dunno: .
Хайде успех.
Да живее БЪЛГАРИЯ!

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от batevladi » 26 Юни 2006, 9:26

купи си контактен шпрей и напръскай едно по едно ел. връзките и бушоните като ти спре естественно за да разбереш от къде е проблемацията! :mhihi: :mhihi:
"Добрите момчета отиват в РАЯ, а лошите кадето си поискат "

ентусиаст
Аватар
Кара: E34

Мнение от Breyton » 26 Юни 2006, 9:55

От въпросния бушон(пластинка) е проблема ти.Май трябва да го кръстим капризния бушон :mhihi: И аз съм го имал същия проблем.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от batevladi » 26 Юни 2006, 9:59

каде се намира тоя бушон !!! Дайте снимка !!!
"Добрите момчета отиват в РАЯ, а лошите кадето си поискат "

старши ентусиаст
Аватар

re

Мнение от slavianko » 26 Юни 2006, 11:24

batevladi написа:каде се намира тоя бушон !!! Дайте снимка !!!
Моляви дайте някаква по подробна информация каде се намира по точно този капризният бушон? Гледах до десният амортисьор ама не видях нищо наподобяващо бушон...
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: re

Мнение от aleko » 26 Юни 2006, 11:45

slavianko написа:
Моляви дайте някаква по подробна информация каде се намира по точно този капризният бушон? Гледах до десният амортисьор ама не видях нищо наподобяващо бушон...

тръгни по плюсовите каели от акумулатора 8)

старши ентусиаст
Аватар

Re: re

Мнение от slavianko » 26 Юни 2006, 11:54

aleko написа:
slavianko написа:

тръгни по плюсовите каели от акумулатора 8)
Колега той моя акомулатор е под задната седалка. Не знам как ще ги проследя :shock:

ентусиаст
Аватар

Мнение от маречков » 26 Юни 2006, 12:19

Вдигаш седалката, до акумолатора на плюсовия кабел има една черна пластмасова кутйка, през която ти минава плюса, та в нея кат я отвориш ще видиш една пластина- това е бушон, който наглед е здрав, ама не е. Вземаш един кабел и го увиваш там на клеймите, ако се оправят нещата отиваш да купуваш бушон, който струва стотинки.
Ако не е от това, отваряш релетата и с контактен спрей ги обработваш.
Хайде кажи едно мерси.
Да живее БЪЛГАРИЯ!

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

re

Мнение от slavianko » 26 Юни 2006, 12:24

маречков написа:Вдигаш седалката, до акумолатора на плюсовия кабел има една черна пластмасова кутйка, през която ти минава плюса, та в нея кат я отвориш ще видиш една пластина- това е бушон, който наглед е здрав, ама не е. Вземаш един кабел и го увиваш там на клеймите, ако се оправят нещата отиваш да купуваш бушон, който струва стотинки.
Ако не е от това, отваряш релетата и с контактен спрей ги обработваш.
Хайде кажи едно мерси.
Предпочитам да кажа Благодаря. Ей сега отивам до колата да проверя че ми..... и ще пиша пак

ентусиаст
Аватар

Мнение от маречков » 26 Юни 2006, 12:47

Хайде дано стане.
А за "Благодаря" си прав :bgflag: щото то си е наше.
Да живее БЪЛГАРИЯ!

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от plamenppppp » 26 Юни 2006, 21:30

:mhihi: И аз го имах тоя проблем- :mhihi: - голям маитап е !!! И точно когато завали - и хоп - без чистачки ел стъкла - и мисля че и авариинте . Тоя бушон беше - то си е цяла шина :lol: . Беше се скършил а не изгорял , ама така че си изглеждаше здрав. Но като развих болтчетата , и се раздвои в ръката ми!!!! :D Успех!!!

старши ентусиаст
Аватар

re

Мнение от slavianko » 27 Юни 2006, 16:33

plamenppppp написа::mhihi: И аз го имах тоя проблем- :mhihi: - голям маитап е !!! И точно когато завали - и хоп - без чистачки ел стъкла - и мисля че и авариинте . Тоя бушон беше - то си е цяла шина :lol: . Беше се скършил а не изгорял , ама така че си изглеждаше здрав. Но като развих болтчетата , и се раздвои в ръката ми!!!! :D Успех!!!
Колеги благодаря ви много на всички. За пореден път се убеждавам че тук във форумът има момчета които са много по кадърни от повечето набедени майстори из страната. Ако не бяхте вие ми помогнали пак и за този наглед дребен проблем, сигурно щях да се мотам два месеца по сервизите докато го отстраня. Още веднъж благодарности :D

Назад към E34